Dolar 32,5866
Euro 34,8084
Altın 2.509,62
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 25°C
Sal 28°C

DEVA Partisi il teşkilatı Mustafapaşa Mahallesi’ni ziyaret etti

DEVA Partisi il teşkilatı Mustafapaşa Mahallesi’ni ziyaret etti
25/01/2023 16:59
A+
A-

DEVA Partisi Elazığ il Teşkilatı Mustafapaşa Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Elazığ depreminin 3 yıldönümünde depremden en çok etkilenen mahallelerden biri olan Mustafapaşa Mahallesi’ni ziyaret eden Deva Partisi Elazığ Teşkilatı, mahalledeki vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi.

Mahalle ziyareti sonrası değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, “Depremin en çok zarar verdiği mahallelerden biri olan Mustafapaşa Mahallesi’nde vatandaşlarımız ile gerçekleştirdiğimiz görüşmelerde, yapılan evlerle ilgili öncelerde sık sık dile getirilen plansızlık ve tadilat problemlerinin halen şikayet konusu olduğunu görüyoruz. Evlerin planları ve yerleşim düzenleri ile ilgili artık geri dönüş olmadığından mecburi bir kabullenme ile birlikte tadilata yönelik sorunlara sürekli yenilerinin eklendiğini belirtiyorlar. Muhatap kimseyi bulamadıklarından yakınan mahalleli, yetkililerin kapsamlı bir tarama yaparak buradaki insanların sorunlarını dinleyerek taleplerini almalarını ve çözüm bulmalarını istiyorlar. Bu vesile ile yetkililere bir kez daha seslenmek istiyoruz ,bu bölgenin inşa edilmesi aşamasında devletimizin kaynaklarının gereği gibi kullanılamamasının oluşturduğu memnuniyetsizliğin daha fazla artmaması için, mahalle sakinlerimizin kapılarını çalarak mağduriyetlerine kulak verin ve gereği neyse bir an önce yapın. Deprem mağduru olan vatandaşlarımızın TOKİ mağduru olmasına izin vermeyin” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.