Dolar 32,5093
Euro 34,9923
Altın 2.436,25
BİST 9.800,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 25°C
Az Bulutlu
Ankara
25°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ismini verdiği oğluna doğum günü hediyesi olarak aldığı beşiği doğum yapan kedilere bıraktı

DİYARBAKIR’DA YAŞAYAN SÜLEYMAN AYDIN, CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN İSMİNİ BIRAKTIĞI OĞLU HAMZA’YA DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ İÇİN ALDIĞI BEŞİĞE KEDİ DOĞUM YAPINCA BEŞİĞİ KEDİYE VE YAVRULARINA ARMAĞAN ETTİ.

18/03/2022 12:30
A+
A-

DİYARBAKIR (İHA) – Diyarbakır’da yaşayan Süleyman Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini koyduğu oğlu Hamza’ya doğum günü hediyesi için aldığı beşiğe kedi doğum yapınca beşiği kediye ve yavrularına bıraktı.

Diyarbakır’da çocukları terör örgütü PKK tarafından zorla dağa kaçırılan ailelerden Süleyman Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ismi verilen ve önümüzdeki ay 2 yaşına girecek olan Hamza için doğum günü hediyesi olarak aldığı yeni beşiğe kedi doğum yaptı.

Aile fertleri beşiğin bırakıldığı odaya sabah gittiklerinde kedinin yeni beşiğe doğum yaptığını görünce şok olurken, küçük Hamza ise yeni doğan kedilerle ilgilenip onları sevdi. Anne kedi ise yavrularının yanına gelerek kimsenin yaklaşmasına izin vermediği görüldü.

“Kediler büyüyene kadar beşikte kalacaklar”

Oğlu Hamza’ya içinde daha rahat uyuması için büyük bir beşik aldıklarını ifade eden Aydın, maalesef bu büyük beşik Hamza’nın kısmeti değil, minik dostlarının kısmeti olduğunu söyledi. Aydın, “Evde beslediğimiz kedimiz 4 yeni yavru dünyaya getirdi. Bir tanesi öldü, 3 tanesi ise sağlıklı bir şekilde yaşıyorlar. Bu minik dostlarımızın yavruları büyüyene kadar asla bu odaya girmeyeceğiz. Yeni almış olduğumuz beşiği de minik dostlarımıza bırakıyoruz ve her şeyde de bir hayır vardır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.