Dolar 32,3430
Euro 35,0087
Altın 2.324,00
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Cihat Arslan: “Malatya tekrar ayağa kalkabilecek bir potansiyele sahip”

SÜPER LİG’E SAHASINDA 5-0’LIK FENERBAHÇE MAĞLUBİYETİ İLE VEDA EDEN YENİ MALATYASPOR’DA TEKNİK DİREKTÖR CİHAT ARSLAN, MALATYASPOR’UN TEKRAR AYAĞA KALKABİLECEK BİR POTANSİYELE SAHİP OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

Cihat Arslan: “Malatya tekrar ayağa kalkabilecek bir potansiyele sahip”
REKLAM ALANI
21/05/2022 22:35
A+
A-

Süper Lig’e sahasında 5-0’lık Fenerbahçe mağlubiyeti ile veda eden Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Cihat Arslan, Malatyaspor’un tekrar ayağa kalkabilecek bir potansiyele sahip olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında sahasında Fenerbahçe’ye 5-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor’da karşılaşma sonu basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktörü Cihat Arslan, artık sözün de ligin de bittiğini ifade etti. Karşılaşmayı değerlendiren Arslan, “Barış orda duygularına yenik düştü, kırmızı kart olur olmaz o hakemin kararıydı, sonra da Karim Hafez sakatlandı. Tetteh de yoktu zaten. Çok genç bir takımız, 3 tane bizim için çok önemli olan oyuncu aynı anda yoktu. Maç içerisinde Barış’ın kırmızı kartı, sağ bekimiz yok, Karim Hafez sakatlandı, sol bekimiz yok. Biz buğrayı sağ bek, Yiğit’i de sol bek yaptık. Fenerbahçe hamle yeteneğini kullandı. Giren oyuncular Szalai, Sosa, Valencia. Bizi küçümsemiyorum bizim kardeşlerimiz de Burak Efe, Enes, Berat, Mert hep 17-18 yaşındaki oyuncular. Tabi ki burada kalite kazandı. Fenerbahçe’nin de hedefi bitmemişti. Fenerbahçe’yi hem şampiyonlar Ligine katılacakları için hem de Ligi ikinci bitirdikleri için tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Ligin sona ermesi ile hazırladıkları raporu yönetime sunduklarını da belirten Arslan, “Biz çocuklarla sahaya çıkalım, bir direnişimiz olsun ama eşit şartlarda yarışmadık. Bu lige de biraz ayıp ettiğimizi düşünüyorum. Çok fazla oyuncumuz gitti. 12-13 oyuncu aynı anda gidince çocuklar tecrübe kazandı ama acı bir tecrübe kazandı” şeklinde konuştu.

Bundan sonra Yeni Malatyaspor’da kongre sürecinin olduğunu da belirten Arslan, “Malatya tekrar ayağa kalkabilecek potansiyele sahip bir şehir. Belediye başkanımızın önderliğinde inşallah eski güzel günlere dönüş yaparlar” değerlendirmesini yaptı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.