Dolar 32,3680
Euro 34,9630
Altın 2.325,55
BİST 9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 21°C

Ceylan Karavil Park’ta Ramazan programı başladı

CEYLAN VE KARAVİL GRUP ORTAKLIĞINDA HAYATA GEÇEN KİRALAMA VE YÖNETİM ENS DANIŞMANLIK TARAFINDAN YAPILAN CEYLAN KARAVİL PARK AVM’NİN YÖNETİMİ, RAMAZAN AYINDA ZİYARETÇİLERİNE ÖZEL ETKİNLİKLERLE UNUTULMAZ BİR RAMAZAN YAŞAMA FIRSATI SUNUYOR.

13/04/2022 15:45
A+
A-

Ceylan ve Karavil grup ortaklığında hayata geçen kiralama ve yönetim Ens Danışmanlık tarafından yapılan Ceylan Karavil Park AVM’nin yönetimi, Ramazan ayında ziyaretçilerine özel etkinliklerle unutulmaz bir Ramazan yaşama fırsatı sunuyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park AVM’de benzersiz etkinlikler iftar saatinden önce başlıyor. İftardan sonra da Ramazan coşkusunun devam ediyor. Geleneksel Ramazan günlerinin zengin kültüründen yola çıkan Ceylan Karavil Park, bu özel ayın bereketi ve neşesini, her yaşa uygun olarak hazırlanmış bir programla sürdürüyor. Her cuma, cumartesi, pazar günleri aralarında tasavvuf müziği konseri, geleneksel animasyon, fasıl, Hacivat ve Karagöz gösterisi, semazenler gibi programlar yer alıyor. AVM’de geleneksel ve özel olarak hazırlanmış Ramazan dekorları, fotoğraf çekim alanlarıyla, alışveriş merkezine giden bütün ziyaretçilere kendilerini o eski Ramazanların büyülü atmosferinde hissetmelerini sağlıyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.