Dolar 32,3577
Euro 34,9584
Altın 2.325,14
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 21°C

Ceylan Karavil Park AVM’den Dünya Otizm Gününe büyük destek

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ’NİN EN BÜYÜK ALIŞVERİŞ MERKEZİ OLAN CEYLAN KARAVİL PARK AVM, 2 NİSAN DÜNYA OTİZM GÜNÜNDE ALIŞVERİŞ MERKEZİNİN BİRÇOK NOKTASINDA AYRI AYRI STANTLAR KURUP FARKINDALIK ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİREREK ZİYARETÇİLERİNE KEYİFLİ ANLAR YAŞATTI.

02/04/2022 17:55
A+
A-

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park AVM, 2 Nisan Dünya Otizm gününde alışveriş merkezinin birçok noktasında ayrı ayrı stantlar kurup farkındalık çalışmaları gerçekleştirdi.

Özel bir Uygulama Merkezinde eğitim gören otizmli öğrencilerin yaptıkları el yapımı hediyelik eşyalar Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezinde sergilenerek, elde ettikleri kazanç ile ihtiyaçlarını gidermeleri sağlandı. Başka bir Rehabilitasyon Merkezinin Otizmli öğrencileri, ise bando ekibi eşliğinde alışveriş merkezinin tüm katlarında dolaşarak otizm farkındalığını binlerce ziyaretçiye yaşattı.

Yine aynı çerçevede Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından oluşturulan bilgilendirme standın da, alışveriş merkezine gelen ziyaretçilere otizm ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Ceylan Karavil Park AVM Yetkilileri, “Ev sahipliği yaptığımız bu farkındalık çalışmaları sayesinde binlerce ziyaretçimize ulaşıp, otizm farkındalık gününe dikkat çektik. Özel çocuklarımızın ve bireylerin kendini iyi hissedecekleri bütün projelerine destek verip, değerli olduklarını ve her anlamda yanlarında olup, destek vermeye devam edeceğimizi belirtirken, aynı zamanda bu tür sosyal sorumluluk projelerine katılım sağlayıp, ev sahipliği yapmanın büyük gururunu ve mutluluğunu yaşadığımızı dile getirmek isteriz” ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.