Dolar 32,3267
Euro 35,0819
Altın 2.298,64
BİST 8.979,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Az Bulutlu
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 25°C

Ceylan Karavil Park AVM’de dart turnuvası rüzgarı esti

BÖLGENİN BULUŞMA NOKTASI HALİNE GELEN CEYLAN KARAVİL PARK AVM, 29 EKİM’E ÖZEL DART TURNUVASI DÜZENLEDİ. GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ VE TÜRKİYE BOCCE BOWLİNG VE DART FEDERASYONU ORTAKLIĞINDA RESMİ DART TURNUVASI DÜZENLEYEREK ZİYARETÇİLERİNE KEYİF DOLU ANLAR YAŞATTI.

29/10/2022 16:35
A+
A-

Bölgenin buluşma noktası haline gelen Ceylan Karavil Park AVM, 29 Ekim’e özel dart turnuvası düzenledi. Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu ortaklığında resmi dart turnuvası düzenleyerek ziyaretçilerine keyif dolu anlar yaşattı.

Düzenlediği etkinliklerle Diyarbakır’ın buluşma noktası haline gelen, Ceylan Grup ve Karavil Grup ortaklığında hayata geçen kiralama yönetimi ENS Danışmanlık tarafından yapılan Ceylan Karavil Park AVM’de, 28- 29 Ekim tarihlerinde 2 gün süren turnuvada eğlenceli anlar yaşandı. Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu ortaklığında resmi turnuvaya yoğun ilgi oldu.

Turnuvaya her yaştan vatandaşların katılım sağlaması büyük rekabet oluşturdu. Yoğun ilgi gören turnuva iki gün süreyle devam etti. Start verilen turnuvada galipler federasyon ekipleri tarafından açıklandı. İki gün süren turnuvanın sonunda 1. olan iki kişiye 2. olan iki kişiye ve 3. olan iki kişiye, belirli tutarlarda alışveriş merkezinde geçerli hediye çekleri takdim edildi.

28-29 ekim de düzenlen dart turnuvasına yaklaşık 80 yarışmacı katılım sağladı. Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi Diyarbakır başta olmak üzere Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesinde, gerçekleştirilmemiş pek çok sosyal ve kültürel etkinliklerle Diyarbakır ve bölge halkını buluşturmaya devam ediyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.