Dolar 32,5511
Euro 34,9030
Altın 2.437,98
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 29°C
Az Bulutlu
Ankara
29°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 24°C
Cum 25°C
Cts 25°C

Ceylan Karavil Park AVM su kullanım bilincine dikkat çekti

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ’NİN EN BÜYÜK ALIŞVERİŞ MERKEZİ OLAN CEYLAN KARAVİL PARK AVM’DE 22 MART DÜNYA SU GÜNÜ BİLİNCİNE DİKKAT ÇEKTİ.

22/03/2022 14:55
A+
A-

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park AVM’de 22 Mart Dünya Su Günü bilincine dikkat çekti.

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri, farkındalık çalışmaları ile Güneydoğu Anadolu bölgesine ve Diyarbakır’a ek değerler sağlayan Ceylan Karavil Park hayata geçirdiği çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek, suyun önemine dikkat çekti.

Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi suyun önemi konusunda su kaynaklarının önemine dikkat çekmek ve su kaynaklarının sürdürülebilir bir şekilde yönetimine vurgu yapılması amacıyla tüm dünyada olduğu gibi Dünya Su Günü kapsamında 22 Mart günü alışveriş merkezinin zemin katında Diyarbakır DİSKİ ile beraber bir farkındalık çalışmasına imza attı. Su kullanımının ve su tasarrufunun gelecek nesiller için önemine vurgu yapan Ceylan Karavil Park AVM Genel Müdürü Necati Ufuk Toydemir ev sahipliği yaptığı bu farkındalık çalışması sayesinde binlerce ziyaretçiye ulaşarak su tasarrufuna dikkat çektiğini söyleyerek kullanım bilincinin oluşturulmasına katkıda bulunduklarını kaydetti. Toydemir, “Suyun her damlasının değerli olduğunu ve her damlasında hayat olduğunu anlatmaya ve suyu tasarruflu kullanmanın ve su kaynaklarını korumanın hepimizin görevi olduğu konusunda dikkat çekmek istedik. Ceylan Karavil Park AVM olarak sürdürülebilir bir gelecek için farkındalık çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.