Dolar 32,5224
Euro 34,8341
Altın 2.474,48
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 22°C

Çankırı Valisi Ayaz, artan koronavirüs vakaları nedeniyle uyarıda bulundu

ÇANKIRI (AA) – Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, kentteki koronavirüs vakalarına ilişkin, “Vaka sayılarındaki artış devam ediyor. Böyle giderse …

Çankırı Valisi Ayaz, artan koronavirüs vakaları nedeniyle uyarıda bulundu
12/03/2021 14:42
A+
A-

ÇANKIRI (AA) – Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, kentteki koronavirüs vakalarına ilişkin, “Vaka sayılarındaki artış devam ediyor. Böyle giderse korkarız ki kısa süre içinde rengimiz değişir.” dedi.

Vali Ayaz, İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte koronavirüs vakasında artış yaşandığını söyledi.

Vatandaşlara tedbirlere uymaları konusunda uyarıda bulunan Ayaz, şunları belirtti:

“Vaka sayılarındaki artış devam ediyor. Böyle giderse korkarız ki kısa süre içinde rengimiz değişir. Lütfen dikkat edelim. 'Kontrollü normalleşme' dedik ama sanki biraz kontrolsüz normalleşme var gibi. Dün de tüm arkadaşlarımızla birlikte sahadaydık. Gördüğümüz manzara genel manada iyi olsa da yine de eksiklikler, aksaklıklar var. Bunun sonuçları da zaten her gün vaka sayısı olarak bizlere yansıyor. Bir kez daha tüm vatandaşlarımızdan dikkat istiyoruz.” diye konuştu.

Tedbirlerde gevşeme olduğunda vaka sayılarının çok hızlı şekilde tırmanışa geçtiğinin altını çizen Ayaz, “Pazartesiden beri aldığımız veriler kesinlikle hoşumuza gitmedi. Onun için tekrar tedbir, tedbir, tedbir diyoruz. Malum, Cumhurbaşkanımız da açıklamasında vaka artışlarını kabine toplantısında değerlendirileceğini söyledi ama hiçbir şekilde eski kısıtlamaların gelmesini arzu etmiyoruz. Bu biraz da bizlere, vatandaşları ve vatandaşların uyumuna bağlı.” değerlendirmesinde bulundu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.