Dolar 32,5562
Euro 34,8667
Altın 2.427,00
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 29°C
Az Bulutlu
Ankara
29°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 24°C
Cum 25°C
Cts 25°C

CAHİDE’den OSB Başkanı Şimşek ve Bölge Müdürü Özcan’a teşekkür

CANLI HAYATINI İYİLEŞTİRME DERNEĞİ ONURSAL BAŞKANI AV. CENGİZ BAYRAM, GAZİANTEP ORGANİZE SANAYİ BÖLGE BAŞKANI CENGİZ ŞİMŞEK İLE ORGANİZE SANAYİ BÖLGE MÜDÜRÜ ÖZER ÖZCAN’I MAKAMINDA ZİYARET EDEREK, SOKAK HAYVANLARI KONUSUNDA GÖSTERDİĞİ DUYARLILIKTAN DOLAYI KENDİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ.

17/02/2022 10:45
A+
A-

Canlı Hayatını İyileştirme Derneği Onursal Başkanı Av. Cengiz Bayram, Gaziantep Organize Sanayi Bölge Başkanı Cengiz Şimşek ile Organize Sanayi Bölge Müdürü Özer Özcan’ı makamında ziyaret ederek, sokak hayvanları konusunda gösterdiği duyarlılıktan dolayı kendilerine teşekkür etti.

Canlı Hayatını İyileştirme Derneği (CAHİDE) Onursal Başkanı Av. Cengiz Bayram, Gaziantep Organize Sanayi Bölge Başkanı Cengiz Şimşek ile Organize Sanayi Bölge Müdürü Özer Özcan’ı ziyaret ederek, can dostlarımıza verdiği destek ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür edip, plaket verdi.

Av. Cengiz Bayram, “Gaziantep Organize Sanayi Bölge Başkanı Cengiz Şimşek ile Organize Sanayi Bölge Müdürü Özer Özcan sokaklarda yaşamaya çalışan can dostlarımıza her zaman destek olmuşlardır. Derneğimizle birlikte yapılan çalışmalarda, sığınma alanları, mama kapları, besleme durakları oluşturarak dostlarımıza sahip çıkmışlardır. Sonsuz teşekkürlerimiz en çok da yazın kavurucu sıcağında garibanları susuz bırakmadıkları içindir. Bu zorlu mücadelemizde yanımızda olan, derdini anlatamayan, bizlere muhtaç yaşayan bu çocuklara el uzatan her kuruma saygımız sonsuzdur” dedi.

Gaziantep’te CAHİDE gibi bir dernek olmasının büyük bir şans olduğunu dile getiren Gaziantep Organize Sanayi Bölge Başkanı Cengiz Şimşek ile Organize Sanayi Bölge Müdürü Özer Özcan da, “Sokakta yardıma muhtaç sokak hayvanlarının görüyor, duyarsız kalmayarak yardım ediyorsunuz. Onlara beslenme, barınma ve tedavi imkanı sunuyorsunuz. Bizler de daha fazla cana ulaşmak için dernek çalışmalarının desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle CAHİDE’ye destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.