Dolar 32,5959
Euro 34,8272
Altın 2.498,18
BİST 9.461,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Yağmurlu
Ankara
19°C
Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 25°C
Sal 28°C

Büyükşehir’den ara sokaklarda kar temizliği

BÜYÜKŞEHİR’DEN ARA SOKAKLARDA KAR TEMİZLİĞİ

31/01/2022 10:15
A+
A-

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yoğun kar yağışı nedeniyle şehirde kapanan ara sokaklarda yürütülen kar temizlik çalışmalarını yerinde inceledi. Şahin, “Ara, ana sokak, sen, ben demeden Gaziantep için vatandaşların yanında buradayız” ifadelerini kullandı.

Yoğun kar yağışının ardından ulaşımın aksamaması için ana yollarda aralıksız temizleme çalışması sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçe belediyelerine destek olmak için ara sokaklarda tıkanan yolları açıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey ilçesine bağlı Cengiz Topel Mahallesi ve Şehitkamil ilçesine bağlı Göllüce Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Acil olarak görülen yerlerden başlayarak ara sokaklarda kar temizleme ve kaldırma çalışmaları yapan ekipler, ilçe belediyeleri ile koordinasyon halinde faaliyetlerini yürütüyor.

“Halkımızla birlikte hareket edip onların taleplerini hızlı bir şekilde yapmamız gerekiyor”

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehrin son 50 yılın en büyük kar yağışını yaşandığını ifade ederek, “Bu zahmeti rahmete dönüştürmek için sahada olmamız gerekiyor. Halkımızla birlikte hareket edip onların taleplerini dinlememiz ve hızlı bir şekilde gereğini yapmamız gerekiyor. Hastaların hastaneye ulaşabilmesi lazım. Sadece ana caddelerin değil ara sokakların da hızlı bir şekilde açılması gerekiyor. Yapılan işleri yerinde gördük. Tek başına karı temizleyip yolu açmamız yetmiyor. Temizlenen karın da kaldırılması lazım. Dar sokaklara her araç giremiyor. Ciddi bir çalışma ve koordinasyon gerekiyor. İlçe belediyelerimizle tam koordinasyon içinde çalışıyoruz. Ana, ara, sen, ben demeden hepimiz Gaziantep için vatandaşlarımızın yanında buradayız. Vatandaşlarımızı dinliyoruz. Bütün vatandaşlarımızla iyi ve kötü günde kader birliği yaptık. Her zaman yanlarındayız” dedi.

Cengiz Topel Mahalle Muhtarı Cuma Doğan ve Göllüce Mahalle Muhtarı İbrahim Olcay ise Büyükşehir ekiplerinin sürekli sahada olduğunu, taleplerin hızlı bir şekilde yerine getirildiğini söyleyerek Başkan Fatma Şahin’e teşekkür ettiler.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.