Categories: YEREL

Büyükşehir, sağlığını yine ANKA’ya emanet etti

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi arasında sağlık protokolü imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında Büyükşehir Belediyesi personelleri ve aileleri ANKA Hastanesi’ndeki sağlık hizmetlerinden bu yıl da indirimli olarak faydalanacak.

Gaziantep’in yanı sıra çevre illerin de sağlık ihtiyacına cevap veren Gaziantep Özel ANKA Hastanesi, kaliteli sağlık hizmetinden herkesin yararlanabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor ANKA Hastanesi ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi arasında 2022 yılı için de sağlık protokolü imzalandı.

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında Büyükşehir Belediyesi personelleri ve aileleri ANKA Hastanesi’ndeki sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanacak. Sağlık protokolü imza töreni Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Murat Geç ve ANKA Hastanesi Pazarlama Müdürü Bahadır Abacı’nın katılımıyla gerçekleşti. İmza töreninin ardından konuşan Geç, “Personelimizin sağlığı bizim için önemli. Bu kapsamda sağlık alanında personelimizin kaliteli hizmete erişimini kolaylaştırmak adına ANKA Hastanesi ile özel bir protokol imzaladık. İmzaladığımız protokol kapsamında ANKA Hastanesi’nin sağladığı kaliteli sağlık hizmetinden personellerimiz ve onların aileleri avantajlı olarak yararlanabilecek. Sağlık ihtiyaçlarının tümüne en iyi şekilde cevap veren Özel Gaziantep Anka Hastanesi ile anlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bize, bu imkanı sunan hastane yetkililerine teşekkür ederiz” dedi.

ANKA Hastanesi Pazarlama Müdürü Bahadır Abacı ise “Kaliteli sağlık hizmeti almak herkesin hakkı. Bu nedenle ANKA Hastanesi olarak kurumsal anlaşmalara büyük önem veriyoruz. Belediyemizin tüm çalışmalarında sağlık desteği anlamında her konuda yanlarındayız. Protokolün taraflar ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

SancakHaber

Recent Posts

ULUS TARİHİ KENT MERKEZİ’NE ÜCRETSİZ ULAŞIM

ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN ULUS TARİHİ KENT MERKEZİ’NE ÜCRETSİZ ULAŞIM   Ankara Büyükşehir Belediyesi Ulus’u turizmin önemli…

1 saat ago

Son nefesinde kendisini kimin bıçakladığını söyledi

Aydın’ın Nazilli ilçesinde karnından bıçaklanan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Hasan Çağlayan (53), tedavisi…

3 saat ago

Yaş çay alım fiyatı ne kadar?

Tarım ve Orman Bakanlığı, Yaş çay alım fiyatının 19 lira olduğunu açıkladı.   Yaş çay…

16 saat ago

Hafız Vali 3 fakülte mezunu, 4.’sünde de okuyor

Hafız Vali 3 fakülte mezunu, 4.’sünde de okuyor ERZİNCAN VALİSİ HAMZA AYDOĞDU’NUN MİSAFİRİ OLDU Diyanet…

17 saat ago

Operasyonlar Devam Ediyor

Operasyonlar Devam Ediyor İstanbul merkezli 2 ilde düzenlenen “MAHZEN-42” operasyonlarında elebaşılığını Hakan Akdoğan (Cezaevinde) ve…

2 gün ago

Kentsel Dönüşüm’e Kimler Engel Olmak İstiyor?

Kentsel Dönüşüm'e Kimler Engel Olmak İstiyor? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay’ın…

2 gün ago