Dolar 32,3341
Euro 35,0774
Altın 2.308,07
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Boğazı kesilerek öldürülen kadının katil zanlısına müebbet hapis cezası

GAZİANTEP’TE BOŞ BİR ARAZİDE, BOĞAZI KESİLEREK VE VÜCUDUNUN PEK ÇOK YERİ BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLEN 41 YAŞINDAKİ NESLİHAN KAYA’NIN KATİL ZANLISI TEYFİK D.’YE “KASTEN ADAM ÖLDÜRME” SUÇUNDAN MÜEBBET HAPİS CEZASI VERİLDİ.

06/07/2022 19:15
A+
A-

Gaziantep’te boş bir arazide, boğazı kesilerek ve vücudunun pek çok yeri bıçaklanarak öldürülen Neslihan Kaya’nın katil zanlısına “kasten adam öldürme” suçundan müebbet hapis cezası verildi.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi Belkıs Mahallesi’nde boğazı kesilerek ve vücudunun pek çok yeri defalarca bıçaklanarak öldürülen 41 yaşındaki Neslihan Kaya’nın katil zanlısı Teyfik D.’nin yargılanmasına 8. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşma ile devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanık Teyfik D. ile avukatı katıldı. Sanık, mahkemede yaptığı savunmasında olay esnasında maktulün kendisine bıçak çektiğini ve sonrasında kendisini kaybettiğini ve öldürme olayını gerçekleştirmediğini iddia etti.

Mahkemeden müebbet hapis cezası

Alınan savunmanın ardından Cumhuriyet Savcısı maktulün sanığın aracına bindiğini ve sonrasında ikili arasında çıkan tartışmanın akabinde bıçakla öldürdüğünü belirterek sanığın cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme heyeti ise sanık Teyfik D.’yi “kasten adam öldürme” suçundan müebbet hapis cezası verdi.

Olayın geçmişi

Olay, 16 Kasım 2021 tarihinde Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi Belkıs Mahallesinde meydana gelmişti. İddiaya göre, boş bir arazide yerde yarı çıplak şekilde yatan kadını gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirmiş, ihbarın ardından bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede yerde yatan Neslihan Kaya’nın boğazının kesilerek ve vücudunun pek çok yerinden defalarca bıçaklanarak öldürüldüğünü belirlemişti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.