Dolar 32,3849
Euro 35,0357
Altın 2.326,43
BİST 9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 23°C

Bitlis İl Özel İdaresinin 2022 bütçesi kabul edildi

BİTLİS İL ÖZEL İDARESİNİN 2022 YILI BÜTÇESİ 95 MİLYON OLARAK OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ.

22/11/2021 11:45
A+
A-

Bitlis İl Özel İdaresinin 2022 yılı bütçesi 95 milyon olarak oy birliğiyle kabul edildi.

2022 yılı bütçesinin görüşüldüğü kasım ayı oturumları sona erdi. İl Genel Meclisi Başkanı Cemalettin Kinç’in başkanlığını yaptığı toplantının son oturumunda, Bitlis İl Özel İdaresinin 2022 yılı bütçesi 95 milyon olarak oy birliği ile kabul edildi. 20 günlük sürede dış kurum müdürleri ve yetkililerinden brifingler alınarak yoğun bir tempo ve disiplinle tüm birleşimler yeterli çoğunlukta yapıldı.

20 gün boyunca birçok gündem maddesinin ele alındığı kasım ayı oturumlarının sona erdiğini ve 95 milyon ana bütçenin oy birliğiyle kabul edildiğini belirten İl Genel Meclis Başkanı Cemalettin Kinç, “20 günlük bütçe maratonumuz tamamlanmış olup 2022 yılının 95 milyon ana bütçesi oy birliğiyle kabul edilmiştir. İl Genel Meclisimiz ve İl Özel İdaremiz, Bitlis’in en ücra ve tenha yerleşim alanında yaşayan vatandaşımızın gözü, kulağı ve sesi olmaya çalışmaktadır. Meclis üyelerimiz ve idaremiz sorumluluk bilinci içerisinde kaynakları yerinde ve verimli kullanma hassasiyetini göstermekteler. Her konuda olduğu gibi kaynak temini konusunda da desteğini esirgemeyen vekillerimize, valimize ve her platformda yanımızda olan il başkanımıza, genel sekreterimize, meclis üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. 2022 yılı mali bütçemizin ilimize, ülkemize hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.