Dolar 32,4759
Euro 34,5661
Altın 2.475,07
BİST 9.542,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 26°C
Az Bulutlu
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 20°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Birlik Vakfı’ndan Eğitim Atağı

Birlik Vakfı’ndan Eğitim Atağı
02/10/2022 20:34
A+
A-

Birlik Vakfı Elazığ Şubesi ortaokul 8. Sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz kurs başlattı. Vakıf merkezinde başlayan kursa bu yıl yoğun ilgi vardı. Eğitimci Yakup Yıldız’ın kariyer planlama semineri ile başlayan dersler LGS sınavına kadar devam edecek.

Vakıf Başkanı Eray Şimşek’in açılış konuşması ile başlayan eğitim öğretim yılı açılış programına vakıf üyeleri, gönüllüleri, öğrenciler ve Eğitimci yazar Yakup Yıldız katıldı. Başkan Şimşek yaptığı konuşmada, “vakıf olarak her yıl yaptığımız eğitim öğretim çalışmalarına bu yılda yoğun katılım ile başladık. Vakfımızın senedinde de yer alan eğitim hassasiyetini bizler Elâzığ’da, özellikle ihtiyaç sahibi öğrenciler başta olmak üzere, tüm öğrencilere açık ücretsiz kurslar organize ederek ön plana çıkardık. Bu eğitim çalışmalarında emeği geçen herkse çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Eğitimci yazar Yakup Yıldız ise konuşmasında öğrencilere öğretimin yanında eğitim daha önemli olduğunu, iyi bir meslek sahibi olunması gerektiğini ancak hepsinden önemlisi iyi bir insan olunması gerektiğini söyledi.

Açılış programı Vakıf‘ın yemek ikramı sonrası derslerin başlaması ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.