Dolar 32,3645
Euro 34,9594
Altın 2.324,26
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 21°C

BİNGÖL’ de nesli tükenmekte olan çizgili sırtlan telef olmuş bir şekilde bulundu

BİNGÖL’DE NESLİ TÜKENMEKTE OLAN VE KORUNMASI GEREKEN HAYVANLAR KATEGORİSİNDE “KIRMIZI LİSTEDE” YER ALAN ÇİZGİLİ SIRTLAN, TELEF OLMUŞ BİR ŞEKİLDE BULUNDU.

27/11/2021 13:10
A+
A-

Bingöl’de nesli tükenmekte olan ve korunması gereken hayvanlar kategorisinde ’kırmızı listede’ yer alan çizgili sırtlan, telef olmuş bir şekilde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, dün gece saatlerinde Çobantaşı köy yolunda yaralı bir halde çizgili sırtlan bulundu. Daha sonra uzaklaşarak gözden kaybolan sırtlan sabah saatlerinde vatandaşlar tarafından yine yol kenarında telef olmuş bir şekilde bulundu. Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teslim edilen telef olmuş sırtlanın, Bingöl’de ilk kez görüldüğü öğrenildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.