Dolar 32,3341
Euro 35,0774
Altın 2.308,07
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi Gengörü öğrencilerle buluştu

BİNGÖL DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ UZMAN DOKTOR RAMAZAN GENGÖRÜ, ‘KARİYER GÜNLERİ’ PROGRAMI KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU.

01/04/2022 10:30
A+
A-

Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi uzman doktor Ramazan Gengörü, ’Kariyer Günleri’ programı etkinliklerinde öğrencilerle buluştu.

Bingöl’ün Genç ilçesindeki Mevlana Ortaokulu tarafından düzenlenen ’Kariyer Günleri’ programına, Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi uzman doktor Ramazan Gengörü katıldı. Öğrencilerle sohbet eden Gengörü, meslek seçiminde dikkat edilmesi gereken noktaları anlattı. Kendi alanıyla ilgili de bilgi veren Uzm. Dr. Gengörü, “İlk defa ortaokul düzeyinde kariyer günlerine katıldım. Bunun faydalı olduğunu görünce bizleri davet edenlerin programlarına katılmaya çalışacağım inşallah. Daha önce üniversiteye hazırlanan öğrencilere seminer veriyorduk. Öğrencilerin bu yaşta gözlerindeki heyecan ve istek beni çok memnun etti. Kendim de Genç YBO mezunuyum. Bu bölgeye hizmet etmek için memleketime geldim. Öğrencilerimize bu yaşta bu farkındalığın oluşmasını sağlayan ve öğrencilerle bizleri buluşturma imkanını sağlayan okul idaresine, öğrenciler üzerinde büyük bir emeği olan bütün öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Doktorluk mesleğinde soğukkanlı olunması gerektiğini aktaran Uzm. Dr. Gengörü, “Meslek icabı soğukkanlı olmamız gerekiyor. Hastalarımızı kalp masajları ile ve başarılı operasyonlarla geri döndürdüğümüz zaman çok mutlu oluyoruz. Hatta taburcu olduktan 15-20 gün sonra çarşıda pazarda görünce daha çok mutlu oluyoruz. Kendim de çok duygusalım ama meslek icabı bunu gizlemek zorundayız” diye konuştu.

Program, soru-cevapların ardından sona erdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.