Dolar 32,5998
Euro 34,8065
Altın 2.490,16
BİST 9.464,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Yağmurlu
Ankara
19°C
Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 25°C
Sal 28°C

BEM-Bir Sen Gaziantep Başkanı Kuzu mazbatasını aldı

BELEDİYE VE ÖZEL İDARE ÇALIŞANLARI BİRLİĞİ SENDİKASI (BEM-BİR-SEN) GAZİANTEP ŞUBE’NİN 4. OLAĞAN GENEL KURULU’NDA BAŞKANLIĞA SEÇİLEN SEÇİL ÖZSÖYLER KUZU VE YÖNETİMİ, MAZBATALARINI ALARAK GÖREVE BAŞLADI.

BEM-Bir Sen Gaziantep Başkanı Kuzu mazbatasını aldı
27/10/2022 10:40
A+
A-

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Gaziantep Şube’nin 4. Olağan Genel Kurulu’nda Başkanlığa seçilen Seçil Özsöyler Kuzu ve yönetimi, mazbatalarını alarak göreve başladı.

Pazar günü gerçekleştirilen ve iki listenin yarıştığı seçimde 94 delegenin oyunu alarak başkanlığa seçilen Özsöyler Kuzu, bu göreve seçilen ilk kadın başkan olma özelliğini de taşıyor.

Vakkas Palabıyık, Volkan Yıldız, Selim Özkeçeci, Osman Akyüz, Kemal Bozgeyik ve Semih Er’den oluşan yönetim kurulu üyeleriyle, Şahinbey Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Seçil Özsöyler Kuzu, ardından Gaziantep BEM-BİR-SEN binasına giderek önceki dönem Şube Başkanı Mehmet Zeki Öğücü’den görevi devraldı. Özsöyler Kuzu, devir teslim töreni sonrasında yaptığı açıklamada, “Yerel yönetim kolunun yetkili sendikası BEM-BİR-SEN’in Gaziantep Şubesi olarak temel hedefimiz tüm üyelerimizin eşit hak ve özgürlükte çalışma prensibini yaymak ve bu prensibi korumaktır’’ dedi.

4. olağan kurulla yapılan Gaziantep Şube Başkanlığı seçimine BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu, BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcı Cenk Davulcu, ilçe belediye başkan yardımcıları, daire başkanları ve şube müdürleri katılım sağlamış, Özsöyler Kuzu ve İsmail Türk başkanlığındaki listeler yarışmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.