Dolar 32,5999
Euro 34,7203
Altın 2.497,86
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Yağmurlu
Ankara
20°C
Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 24°C
Sal 26°C

Belediye başkanı öğrenciler için makam aracıyla köy köy gezip kitap dağıtıyor

ELAZIĞ’IN YAZIKONAK BELDE BELEDİYE BAŞKANI HATİF ÇADIRCI ÖNCÜLÜĞÜNDE ELAZIĞ BAŞTA OLMAK ÜZERE BİNGÖL VE TUNCELİ’DE OKUYAN ÖĞRENCİLER İÇİN 65 BİN ADET KİTAP TOPLANIP DAĞITILDI. MERKEZE 100 KİLOMETRE UZAKLIKTA OLAN ARICAK İLÇESİNE MAKAM ARACIYLA KİTAP GÖTÜREN BAŞKAN ÇADIRCI, KÖY KÖY GEZİP ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERE KİTAP ULAŞTIRIYOR

20/12/2021 11:45
A+
A-

Elazığ’ın Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı öncülüğünde Elazığ başta olmak üzere Bingöl ve Tunceli’de okuyan öğrenciler için 65 bin adet kitap toplanıp dağıtıldı. Merkeze 100 kilometre uzaklıkta olan Arıcak ilçesine makam aracıyla kitap götüren Başkan Çadırcı, köy köy gezip öğrenci ve öğretmenlere kitap ulaştırıyor.

Elazığ’ın Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, Elazığ, Tunceli ve Bingöl illerindeki öğrencilere dağıtılmak üzere 5 bini okuma olmak üzere toplamda 65 bin adet ders kitabının hayırseverlerden temin etti. Özellikle kırsal kesimde yaşayan dezavantajlı öğrencilere yönelik Yeşil Yıldız Bağımlılarla Mücadele Derneğiyle ortak bir proje başlatan Başkan Çadırcı, toplanan kitaplardan 50 bin adedini öğrencilere ulaştırdı. Örnek bir proje başlatan Başkan Çadırcı, merkeze 100 kilometre uzaklıkta olan Arıcak ilçesindeki öğretmen ve öğrenciler için makam aracını kitaplarla doldurup direksiyon başına geçti. Erken saatlerde yola koyulan ve akşam geç saatlere kadar kitap dağıttıklarını ifade eden Başkan Çadırcı, ülkenin geleceği olan öğrenciler için her türlü fedakarlığı ve desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunmak istediklerini belirten Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, “Biz bugün yola çıkarak Arıcak ilçemize geldik. Burada da Erimli beldemize geçtik. Dönüşümüz karanlığa denk geldi. Bir okuma seferliği proje kapsamında öğrencilerimizi okumaya teşvik etmek için kitaplarımızı getirip öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teslim ettik. Amacımız buradaki öğrencilerimize bir nebzede olsa dokunmak. Bu kapsamda gerek çevre beldelerimiz gerek ilçelerimize elimizden geldiği kadar ders kaynak kitaplarımızı ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu kitapları beldemize, belediyemize emanet olarak geldi. Bizim de görevimiz, bu emaneti işin ehli olan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize ulaştırmaktır. Amacımız, gelecek günlerde ülkemizi yöneten, ülkemize yön veren çocuklarımızın iyi bir yere gelmeleri için ve kendilerini geliştirmeleri için katkıda bulunmak, onlara biraz da olsa dokunmaktır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.