Categories: GENEL

Beldibi Mahallesi’nde halk toplantısı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Beldibi Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Beldibi Mahallesi pazar yerinde yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun yanı sıra Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Baki Yalın ile Gülsüm Bal, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Cumali Afşin, Beldibi Mahalle Muhtarı Bayram Ali Talih, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda, yıllardır çözülemeyen imar planlarının 14.07. 2021 tarihinde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylanarak çözüldüğü, devamında 18 uygulaması çalışmalarının etaplar halinde askıya çıkartılarak gerekli itirazları değerlendirerek çözülmeye çalışıldığı anlatıldı.

Toplantıda ayrıca mahalle sakinlerinin ulaşım, temizlik, su ve elektrik gibi sorunları dinlenerek, çözüm önerileri hakkında bilgi verildi.

Vatandaşların merak ettiği soruları da cevaplayan Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler, Beldibi Mahallesi’nin yıllardır beklediği ve hak ettiği hizmeti alacağını söyledi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, mahalle sakinleri ile bir toplantı yaptıklarını ve mahallelinin sorunlarını dinlediklerini belirtti.

Sorunların çözüm önerilerini vatandaşa anlattıklarına işaret eden Belediye Başkanı Topaloğlu, “Beldibi mahallemizde yaşayan değerli vatandaşlarımızın en büyük sorunu imar sorunu. Birinci bölgenin imarı bitti ve tekrar askıya gönderilecek. Yıllardır çözülemeyen imar sorununu çözmeye çalışıyoruz. Arkadaşlarımız da bu konuda gerekli tüm çalışmaları hızlı bir şekilde yapıyor. Vatandaşlarımızın mahallemizle ilgili diğer sorunlarını da dinledik ve çözüm önerilerini anlattık. Güzel bir toplantı oldu. Biz kendi eksiklerimizi gördük ve bu eksiklerimizi gidereceğiz.” dedi.

Toplantı sonrası vatandaşlarla sohbet eden Başkan Topaloğlu, hatıra fotoğrafı çektirdi.

SancakHaber

Recent Posts

Sağlık Turizmi Çeşitleri Nelerdir?

Sağlık Turizmi Çeşitleri Nelerdir?   Sağlık turizmi, bireylerin tedavi veya sağlık hizmeti almak amacıyla farklı…

2 gün ago

Saç Dökülmesi Hangi Vitamin Eksikliği Kaynaklanır?

Saç Dökülmesi Hangi Vitamin Eksikliği Kaynaklanır? Saç sağlığı hem estetik hem de fiziksel sağlık açısından…

2 gün ago

Yazarımız Hülya Yılmaz sizler için yazdı “Porsiyon Osman”

PORSİYON OSMAN Kıymetli okuyucularım bundan böyle bu değerli köşede sizlere ülkemizin ticaretinin temel unsurlarından ve…

4 gün ago

YÖK Başkanı Özvar, milli sporcularla birlikte “Spor Dostu Kampüs” projesini tanıttı

YÖK Başkanı Özvar, Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) düzenlenen etkinlikte, YÖK’ün “Spor Dostu Kampüs” projesinin tanıtımını,…

4 gün ago

Antalya’ya yerleşen Rusya ve Ukraynalılar memleketlerine dönüş yapıyor

Antalya’ya yerleşen Rusya ve Ukraynalılar memleketlerine dönüş yapıyor Tüm dünyada yaşanan ekonomik kriz, Antalya’da yaşayan…

4 gün ago

ilk paket değil son paket de olmayacak

Şimşek: ilk paket değil son paket de olmayacak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen Kamuda Tasarruf ve Verimlilik…

5 gün ago