Dolar 32,3276
Euro 35,0275
Altın 2.284,06
BİST 8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Az Bulutlu
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 25°C

Bayram öncesi alışverişin adresi Ceylan Karavil Park AVM

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİNİN EN BÜYÜK ALIŞVERİŞ VE SOSYAL YAŞAM MERKEZİ HALİNE GELEN CEYLAN KARAVİL PARK AVM’DE BAYRAM ÖNCESİ HAREKETLİLİK BAŞLADI.

Bayram öncesi alışverişin adresi Ceylan Karavil Park AVM
REKLAM ALANI
26/04/2022 19:20
A+
A-

Güneydoğu Anadolu bölgesinin en büyük alışveriş ve sosyal yaşam merkezi haline gelen Ceylan Karavil Park AVM’de bayram öncesi hareketlilik başladı.

Güneydoğu Anadolu bölgesinin en büyük alışveriş ve sosyal yaşam merkezi olarak 2014 yılında Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında kapılarını açan kiralama ve yönetimi ENS Danışmanlık tarafından yapılan Ceylan Karavil Park AVM, Ramazan bayramı öncesi renkli görüntülere sahne oluyor.

Bayram öncesi indirimlerin ve kampanyaların mağaza vitrinlerini süslediği AVM’de alışveriş yapmak isteyenleri birçok seçenek bekliyor. Ramazan ayı boyunca kapanış saatini 23.00’e kadar uzatan AVM yönetimi, arefe günü dahil Ramazan ayının son 3 günü ise kapılarını 00:00’a kadar açık tutacağını bildirdi. Bayramın ilk günü ise 14.00- 22.00 saatleri arasında, bayramın diğer günlerinde ise 10.00 – 22.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek.

Öte yandan AVM’de 29 Nisan Cuma günü Semazen gösterisine ev sahipliği yapacak. 30 Nisan Cumartesi günü ise çocuklara yönelik Karagöz-Hacivat gösterisi ile bayram öncesi keyifli dakikalar yaşatacak. Son iftar öncesi yetişkinlere de fasıl etkinliği düzenlenecek.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.