Dolar 32,3276
Euro 35,0275
Altın 2.284,06
BİST 8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Az Bulutlu
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 25°C

Battalgazi’deki öğrenciler teneffüste de öğrenmeye devam edecek

BATTALGAZİ BELEDİYESİ TARAFINDAN MATEMATİK DERSİNE KARŞI OLUŞABİLECEK ÖN YARGILARI YIKMAK, EĞLENCELİ HALE GETİREREK DERSİN ÖĞRENİMİNİ KOLAYLAŞTIRMAK AMACIYLA ORDUZU MECİT ŞAHAPLIOĞLU ORTAOKULU’NDA “MATEMATİK KORİDORU” OLUŞTURULDU.

13/10/2022 17:35
A+
A-

Battalgazi Belediyesi tarafından Matematik dersine karşı oluşabilecek ön yargıları yıkmak, eğlenceli hale getirerek dersin öğrenimini kolaylaştırmak amacıyla Orduzu Mecit Şahaplıoğlu Ortaokulu’nda “Matematik Koridoru” oluşturuldu.

Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, öğrencilerin matematik dersine karşı oluşabilecek ön yargıları yıkmak ve yaşam becerilerine uyarlayarak öğrenimini kolaylaştırmak amacıyla Orduzu Mecit Şahaplıoğlu Ortaokulu’nda “Matematik Koridoru” oluşturdu. Proje çerçevesinde okulun koridor duvarlarına rakamlar, sayılar, geometrik şekiller, formüller ve çeşitli problemlerin çizimi gerçekleştirildi. Koridorun açılışını gerçekleştiren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçedeki diğer okullarda da bu uygulamayı hedeflediklerini belirterek, Türkiye’nin aydınlık yarınları öğrencilerin her daim yanında olduklarını vurguladı.

Programın açılışına katılan Eğitim Bir Sen Malatya 1.Nolu Şube Başkanı Hüseyin Söylemez, eğitime verdiği desteklerden dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini iletti.

Güzel bir projeye imza atıldığını aktaran Orduzu Mecit Şahaplıoğlu Ortaokulu Müdürü Gül Karataş, “Belediye Başkanımız Osman Güder, bugüne kadar bizlere önemli destekler ve katkılar sundu. Bugünde okulumuzda güzel bir projeyi hayata geçirdik. Amacımız yaparak, yaşayarak, görerek başarıyı arttırmak. Okulumuz ve öğrencilerimiz adına Osman Güder başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaçmaz ise “Sürekli eğitimin ve öğretimin yanında olan kıymetli başkanımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bizlerde gerçekten destekleri büyük. Başkanımızın hakkını ödeyemeyiz. Öğrencilerimiz adına güzel bir çalışmaya imza atılmış ve teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

“Öğrencilerimize ne kadar hizmet etsek azdır”

Projeyi, ilerleyen zamanlarda diğer okullarda da hayata geçirmeyi planladıklarını belirten Başkan Güder, “Geleceğimiz olan gençlerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Elimizden ne geliyorsa sizlerin yanında olmaya çalışıyoruz. Bizler her daim sizin yanınızdayız, siz yeter ki öğrenin. Orduzu Mecit Şahaplıoğlu Ortaokulu’nda hayata geçirdiğimiz Matematik Koridorunun okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çocuklarımızın bu koridorda matematik materyallerine dokunmaları görsel öğrenmelerine büyük katkı sağlayacaktır. Matematikten korkmayan, matematik dersine de gerekli özeni gösterin. Öğrencilerimiz koridorda gezerken öğrenmelerinin olumlu yönde geliştiğini şahitlik edeceğiz. İnşallah ilçemizdeki diğer okullarda da bu projemizi hayata geçirmeyi hedefliyoruz ”diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.