Dolar 32,3659
Euro 34,9545
Altın 2.325,09
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 21°C

Başkan Zelyurt’tan 2022 değerlendirmesi

BAŞKAN ZELYURT’TAN 2022 DEĞERLENDİRMESİ

Başkan Zelyurt’tan 2022 değerlendirmesi
REKLAM ALANI
30/12/2021 15:05
A+
A-

Malatya’nın Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, “2022 yılında güzel ilçemizde bize duyduğunuz güvene layık olmak için yeni fikirler, yeni projeler ve yeni hizmetler için çalışmaya şimdiden başladık” dedi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, 2021 yılında “çalışan yorulmaz” düstüru ile hizmet ettiklerini belirterek, “Güzel Doğanşehir ilçemizi daha da yaşanılabilir şehir yapmak için teşkilatımız ve mesai arkadaşlarım ile birlikte 2021 yılında ‘Aşkınan Çalışan Yorulmaz’ dedik. Gece gündüz demeden çok çalıştık. Projelerimizi ihale ettik. Siz kıymetli halkımızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Zelyurt, 2022 yılında da aynı düstür ile yeni proje ve hizmetler için çalışacaklarını belirterek, “Şimdi 2022 yeni yılı tüm enerjimiz ve heyecanımız ile karşılamaya hazırız. 2022 yılında güzel ilçemizde bize duyduğunuz güvene layık olmak için yeni fikirler, yeni projeler ve yeni hizmetler için çalışmaya şimdiden başladık. Hizmetimize hız kesmeden yeni yılda da devam edeceğiz. 2022’i yılının güzel Doğanşehirli, güzel Malatyalı hemşerilerimiz ile ülkemize ve insanlığa virüsten kurtularak başta sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini her açıdan bereketli güzel bir yıl olmasını rabbimden diliyorum. Sizleri Allaha emanet ediyorum, nice yıllara sağlıcakla bizim ortak sevdamız Doğanşehir’dir” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.