Dolar 32,5203
Euro 34,9397
Altın 2.439,68
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 25°C
Az Bulutlu
Ankara
25°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 20°C

Başkan Hasan Doğru’dan 2022 yılı değerlendirmesi

GAZİANTEP’İN ARABAN İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANI HASAN DOĞRU, 2021’DE BİR ÇOK ÖNEMLİ PROJEYE İMZA ATTIKLARINI BELİRTEREK, “2022 YILINDA DA HİZMETLERLE VAR OLAN BAŞARI ÇITAMIZI DAHA DA GELİŞTİRECEĞİZ”DEDİ.

Başkan Hasan Doğru’dan 2022 yılı değerlendirmesi
30/12/2021 17:45
A+
A-

Gaziantep’in Araban ilçesi Belediye Başkanı Hasan Doğru, 2021’de bir çok önemli projeye imza attıklarını belirterek, “2022 yılında da hizmetlerle var olan başarı çıtamızı daha da geliştireceğiz” dedi.

Araban ilçesi Belediye Başkanı Hasan Doğru, ilçe halkının teveccühü ile 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Araban Belediye Başkanı seçildiği günden bu yana, daha yaşanılır bir Araban ortaya çıkartmak için azim ve kararlılıkla çalıştıklarını ifade etti. 2021 yılında bir çok projeye imza attıklarını hatırlatan Başkan Doğru, “İyisiyle, kötüsüyle bir yılı daha geride bırakıyoruz. Sosyal yaşam düzeylerinin artırılması başta olmak üzere, modern kentleşmenin tüm değerlerinden daha fazla yararlanır hale gelebilmesi adına Araban Belediyesi olarak birçok projeye imza attık. Başlattığımız projelerimizin bir bölümü devam ederken bir bölümü de halen proje aşamasında. Benim için7’den 77’ye kadın, erkek, yaşlı, genç ve çocuk olmak üzere çok değerli olan Arabanlı hemşehrilerimin ihtiyaç duydukları alanlarda etkin hizmetleri yerine getirmek için gece-gündüz, soğuk-sıcak ve hafta içi hafta sonu demeden mesai menfuru gözetmeksizin çalışmalarımızı aralıksız olarak devam ettiriyoruz” dedi.

Doğru, 2022 yılında da tüm hızıyla çalışmaları sürdüreceklerini belirterek, “Araban Belediye Başkanı olarak yeni yılın yeni umutları da beraberinde getirmesini arzu ediyoruz. Arabanlı hemşehrilerim ile birlikte yeni bir yıla girmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum. 2022 yılında da hizmetlerle var olan başarı çıtamızı daha da geliştireceğiz. Bu duygular içerisinde tüm Arabanlı hemşehrilerimin yeni yıllarını tebrik ediyor, yeni yılın 7’den 77’ye tüm hemşehrilerime sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum’’ diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.