Dolar 32,3430
Euro 35,0087
Altın 2.324,00
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Başkan Gür: “Başkan Şerifoğulları, Elazığ smatörüne her daim destek”

Başkan Gür: “Başkan Şerifoğulları, Elazığ smatörüne her daim destek”
REKLAM ALANI
25/01/2023 18:42
A+
A-

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür, bugün Elazığspor ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile ilgili yayınlanan habere dair basın açıklaması yaptı. Başkan Gür ayrıca Elazığ Belediyesi tarafından amatör kulüplere yapılan yardımları da paylaştı.

 

Kasıtlı olarak yapılan bu haberin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Başkan Mustafa Gür, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın Elazığ Amatörüne her daim destek olduğunu kaydetti.

 

Bu tür haberlerin Elazığ’ın sporuna zarar vermekten öteye gitmediğini ifade eden Gür, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “Bugün bir haber sitesinde federasyonumuzu yakinen ilgilendiren ve Belediye Başkanımızın itibarsızlaştırılması adına yapılan “Randevu Vermeyen Başkan Kulüplere Desteği de Vermemiş” başlığıyla yayınlanan haberle alakalı açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. İlk olarak şunu belirtmek isterim ki; kasıtlı olarak yapılan bu haber gerçeği yansıtmamaktadır. Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın talimatlarıyla son iki sezonda Elazığ Belediyesi tarafından amatör takımlarımıza dağıtılmak üzere toplam 900 bin TL nakdi yardım sağlanmıştır. Bu doğrultuda 2021-2022 sezonu için 300 Bin TL, 2022-2023 sezonu için ise 600 Bin TL 20 Ocak 2023 tarihinde Federasyonumuzun hesabına gönderilmiştir. Şeffaf bir anlayışla yönettiğimiz Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak sağlanan nakdi yardımı her sezon adil bir şekilde kulüplerimize dağıtmaktayız. Yapılan bu tür haberler maalesef ki Elazığ’ın sporuna zarar vermekten öteye gitmemektedir.  Sporun ve sporcunun yanında yer alan ve sporcu kimliğiyle şehrin sporuna her daim destek olan Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na yönelik yapılan bu tür haberlere spor kamuoyunun itibar etmemesini önemle rica ederiz.Kamuoyuna duyurulur”dedi.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.