Dolar 32,3293
Euro 35,0375
Altın 2.280,20
BİST 8.996,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Az Bulutlu
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 25°C

GAZİANTEP – Başkan Fatma Şahin, Zara ile düet yaptı

KONSERİN SONUNDA GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI FATMA ŞAHİN, ZARA İLE BERABER “BAHÇELERDE MOR MENİ” TÜRKÜSÜNÜ SÖYLEDİ.

12/12/2021 11:50
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Zara ve Oğuzhan Koç’un sahne aldığı 25 Aralık Halk Konserleri, Gazianteplilere unutulmaz bir gece yaşattı.Konserin sonunda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Zara ile beraber “Bahçelerde Mor Meni” türküsünü söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerine alınan Gaziantep’in Kurtuluşu’nun 100’üncü yılı etkinlikleri kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla, Gaziantep Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı organizasyonunda gerçekleştirilen 25 Aralık Halk konserleri sürüyor. Halk Müziği Sanatçısı Zara ve Oyuncu-Müzisyen Oğuzhan Koç, Gazi şehirli hayranlarıyla buluştu. Şahinbey Kapalı Spor Salonu’nun da gerçekleşen konser, gençlerin yoğun ilgisini gördü. Oğuzhan Koç’un popüler şarkılarıyla coşan salon, Zara’nın seslendirdiği türkülerle hem eğlendi hem de Neşet Ertaş, Orhan Gencebay ve Müslüm Gürses şarkılarına eşlik ettiler. Konserin sonunda sahneye çıkan Başkan Fatma Şahin, Zara ile beraber “Bahçelerde Mor Meni” türküsünü söyledi.

Konserlerin sonunda Başkan Şahin ve Gaziantep Valisi Davut Gül günün anısına sanatçılara kutnudan yapılan ay yıldızlı atkı ve çiçek hediye etti.

“Gençlerimizle beraber ikinci yüzyılı yazacağız”

Gelen bütün vatandaşlara teşekkür eden Başkan Fatma Şahin, “Şahinbey’in, Şehitkamil’in Karayılan’ın torunları olarak 100’üncü yılımızdayız. Cumhurbaşkanımızın himayesinde hep birlikte yüzüncü yıl kutlamaları için buradayız. Sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Gençlerimizle beraber ikinci yüzyılı yazacağız. ‘Eğitim Şehri Gaziantep’, ‘Bilim Şehri Gaziantep’, ‘Genç Dostu Gaziantep’ diyeceğiz. Bunu birlikte başaracağız” dedi.

Vatandaşları selamlama konuşması yapan Vali Davut Gül ise, “Bizlerle sizi buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e, sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Burayı sizler güzelleştirdiniz. Bu salon siz gençlerle güzel. Bu ayın sonuna kadar konserlerimiz aynı coşkuyla devam edecek” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.