Dolar 32,5212
Euro 34,8210
Altın 2.426,36
BİST 9.695,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 27°C
Az Bulutlu
Ankara
27°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 24°C
Cts 26°C
Paz 24°C

Başkan Fadıloğlu, 5 ailenin evine misafir oldu

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI RIDVAN FADILOĞLU, RAMAZAN AYI NEDENİYLE EV ZİYARETLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR. BEŞ AİLEYİ EVLERİNDE ZİYARET EDEN BAŞKAN FADILOĞLU, AİLELERİN RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI.

30/04/2022 14:20
A+
A-

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ramazan ayı nedeniyle ev ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Beş aileyi evlerinde ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, ailelerin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Ev ziyaretlerini sürdüren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilk olarak Hacıbaba Mahallesi’nde ikamet eden ve 2 çocuğuyla birlikte yaşayan engelli Recep Kellecioğlu’nu evinde ziyaret etti. Kellecioğlu’nun istek ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Fadıloğlu, sorunların giderilmesi adına elinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Recep Kellecioğlu’nun Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başkan Fadıloğlu, daha sonra Eyüpsultan Mahallesi’nde ikamet eden ve eşini 4 yıl önce kaybeden 4 çocuk annesi Gönül Özdemir ve çocuklarını ziyaret etti. Sohbet ortamında geçen ziyarette, Fadıloğlu, çocuklarla da yakından ilgilendi. Çocuklara çeşitli hediyeler sunan Fadıloğlu, eğitim durumlarıyla ilgili de kendilerinden bilgi aldı.

Başkan Fadıloğlu, daha sonra Hasırcıoğlu Mahallesi’nde yaşayan 41 yaşındaki epilepsi hastası Zeynel Kara’nın evine misafir oldu. Zeynel Kara’ya geçmiş olsun dileklerinde bulunan Fadıloğlu, hastalığıyla ilgili Zeynel Kara’dan bilgi aldı. Fadıloğlu, Kara’nın istek ve sıkıntılarını da dinledi.

Başkan Fadıloğlu aynı mahallede ikamet eden ve yalnız yaşayan 61 yaşındaki Ali Tutar’ın da evine konuk oldu. Bir süre Ali Tutar ile sohbet eden Başkan Fadıloğlu, Tutar’ın istek ve sıkıntılarını da dinledi. Fadıloğlu, Ali Tutar’ın sıkıntılarının giderilmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

Başkan Fadıloğlu son olarak Karacaahmet Mahallesi’nde ikamet eden 52 yaşındaki Şefik Serin’in evine misafir oldu. Şefik Serin’in Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başkan Fadıloğlu, bir süre Şefik Serin ile sohbet ettikten sonra evden ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.