Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Az Bulutlu
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 28°C
Çar 24°C

Başkan Beyoğlu: “Engelli dostu belediyecilik yapıyoruz”

DİYARBAKIR BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN BEYOĞLU, 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜNE İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU. BAŞKAN BEYOĞLU, “SON 19 YILDA CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN LİDERLİĞİNDE ENGELLİ VATANDAŞLARIN YAŞAMINI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK ADIMLARI HAYATA GEÇİRİLDİ” DEDİ.

02/12/2021 15:45
A+
A-

Diyarbakır’ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Beyoğlu, “Son 19 yılda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak için cumhuriyet tarihinin en büyük adımları hayata geçirildi” dedi.

AK Partili Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, hayata geçirdikleri tüm proje ve çalışmalarda engelli dostu belediyecilik örneği ortaya koyduklarını ifade etti. Ulaşım projelerinde engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştıran önemli ayrıntılara yer verdiklerini söyleyen Başkan Beyoğlu, “Yol projelerinin yanı sıra kaldırım ve parklarda kaldırım bandajları inşa ettik. Engelli vatandaşlarımızın yaşamına dokunduk. Sosyal anlamda da her konuda engellilerin yanında yer alıyoruz, alacağız” şeklinde konuştu.

“Yaşamlarını kolaylaştırmak bizim görevimiz”

Engelli olmanın tercih değil, imtihan olduğunu hatırlatan Beyoğlu, “Hepimiz birer engelli adayıyız. En büyük engel de sevgisizliktir. Bizim görevimiz bu kardeşlerimizin yaşamını kolaylaştırmak, onların en temel haklarını vermek ve en önemlisi değerli olduklarını hissettirmektir. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde son 19 yılda engelli kardeşlerimizin önünü açan ve yaşamlarını kolaylaştıran cumhuriyet tarihinin en önemli hizmetlerine şahit olduk. Belediye olarak gerek projelerimizde, gerek sosyal yaşamda ve gerekse çalışma hayatında kardeşlerimizin değerli olduğunu ortaya koyan uygulamalara devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.