Dolar 32,3341
Euro 35,0774
Altın 2.308,07
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Başkan Beyoğlu aile ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor

DİYARBAKIR’IN BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN BEYOĞLU, HAFTA SONUNDA AK PARTİ BAĞLAR GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI’NIN TOPLANTISINA KATILARAK PARTİNİN SAHA ÇALIŞMALARINDA GÖREV ALAN GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ. BEYOĞLU, ARDINDA DA AİLE VE ESNAF ZİYARETLERİNDE BULUNARAK VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ.

05/06/2022 13:15
A+
A-

Diyarbakır’ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, hafta sonunda AK Parti Bağlar Gençlik Kolları Başkanlığı’nın toplantısına katılarak partinin saha çalışmalarında görev alan gençlerle bir araya geldi. Beyoğlu, ardında da aile ve esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların taleplerini dinledi.

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, hafta sonunu partisinin gençleri ve vatandaşlarla bir araya gelerek değerlendirdi. AK Parti Bağlar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda gençlerle buluşan Beyoğlu, gücünü milletten alan, gençlere büyük önem veren bir dava hareketi olduklarını ifade ederek 2023 seçimlerinden zaferle ayrılmak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yükünü hafifletmek için var güçleriyle çalışmaları gerektiğini anlattı. Başkan Beyoğlu, daha sonra Muradiye Mahallesi’nde ev ziyaretlerinde bulunarak cadde ve sokak turuna çıkıp esnafın taleplerini dinledi. Beyoğlu, daha çok hizmet üretmek ve vatandaşların derdiyle dertlenmek için sahada yer almaya devam edeceklerini ifade etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.