Categories: GENEL

Başkan Beyazgül, “Gençlerimize İnanıyor, Onlarla Gurur Duyuyoruz”

Başkan Beyazgül, “Gençlerimize İnanıyor, Onlarla Gurur Duyuyoruz”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Zeynel Abidin Beyazgül gençlerimize inanıyor onları her platformda desteklemeye devam ediyoruz dedi.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleşen futbol şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki 10 futbol okulunda eğitim alan yaklaşık bin sporcu katılım sağladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de beraberinde AK
Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, UEFA Foundation, Bünyan Derneği yetkilileriyle birlikte sporcularla bir araya geldi. Gençler, Başkan Beyazgül’e tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulunurken Başkan Beyazgül de gençlerle yakından ilgilendi.

 

Gençliğin Şehri Şanlıurfa’da Büyükşehir Geleceğe Yatırım Yapıyor

 

Her zaman gençlerin yanında olduklarının altını çizen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “ Burada gençlerimizin heyecanını, sevincini görüyorsunuz. Gençlerimizi fizik olarak geleceğe hazırlama çabası içerisindeyiz. Bugün burada bizi en mutlu eden şey çocuklarımızın, gençlerimizin mutluluğudur. Gençlerimizin geleceğe heyecan ve sevinçle bakması çok önemlidir. Bütün çocuklarımızın ailelerine selamlarımızı iletiyoruz. Biz bu çocuklarla gurur duyuyoruz. İnşallah buradaki çocuklarımız geleceğin önemli sporcuları, önemli dâhileri, bilim adamları, ticaret ve ekonomide Şanlıurfa’yı Türkiye’nin gündemine oturtacaklar. Gençlerimizle birlikte olmak da bizlere ayrı bir enerji katıyor.” İfadelerine yer verdi.

Cevheri, “Bugünün Gençleri Yarınları İnşa Edecek”

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise ,” Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ün duygularına katılmamak mümkün değil. Geleceğimizi, yarınlarımızı inşa edecek bu güzel çocuklarımızı burada görmek spor etkinliği içerisinde görmek bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu programın düzenlemesinde emeği geçen Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere tüm proje ortaklarına teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

Yaklaşık bir saat süren ve şenlik tadında geçen buluşmada futbol turnuvasının da startı verildi. Turnuva kapsamında destek veren kuruluşlar tarafından sporculara forma ve futbol topu da dağıtılacak.

 

SancakHaber

Recent Posts

Yaş çay alım fiyatı ne kadar?

Tarım ve Orman Bakanlığı, Yaş çay alım fiyatının 19 lira olduğunu açıkladı.   Yaş çay…

6 saat ago

Hafız Vali 3 fakülte mezunu, 4.’sünde de okuyor

Hafız Vali 3 fakülte mezunu, 4.’sünde de okuyor ERZİNCAN VALİSİ HAMZA AYDOĞDU’NUN MİSAFİRİ OLDU Diyanet…

6 saat ago

Operasyonlar Devam Ediyor

Operasyonlar Devam Ediyor İstanbul merkezli 2 ilde düzenlenen “MAHZEN-42” operasyonlarında elebaşılığını Hakan Akdoğan (Cezaevinde) ve…

1 gün ago

Kentsel Dönüşüm’e Kimler Engel Olmak İstiyor?

Kentsel Dönüşüm'e Kimler Engel Olmak İstiyor? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay’ın…

1 gün ago

TÜİK işsizlik rakamlarını açıkladı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) şubat ayına ilişkin işgücü istatistiklerini açıkladı.   Türkiye'de işsizlik oranı, martta…

2 gün ago

Kaçak ayakkabı operasyonunda 85 bin çift ayakkabı ele geçirildi

Kaçak ayakkabı operasyonunda 85 bin çift ayakkabı ele geçirildi İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele…

2 gün ago