Dolar 32,4995
Euro 34,7573
Altın 2.490,38
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C

Bandminton’da Malatya’yı derece ile temsil ettiler

MALATYA AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ GALİP SÖKMEN, 7.TÜRKİYE BADMİNTON ŞAMPİYONASINDA MALATYA’YI TEMSİL EDEREK ŞAMPİYON OLAN ABDUL SAMET TEKEDERELİ, AZRA GÜL ÖZCAN VE DERECEYE GİREN SPORCULARI MAKAMINDA AĞIRLAYARAK HEDİYE TAKDİM ETTİ.

06/06/2022 17:40
A+
A-

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, 7.Türkiye Badminton Şampiyonasında Malatya’yı temsil ederek şampiyon olan Abdul Samet Tekedereli, Azra Gül Özcan ve dereceye giren sporcuları makamında ağırlayarak hediye takdim etti.

İl Müdürü Galip Sökmen, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından koruma altındaki çocuklara yönelik düzenlenen 7.Türkiye Badminton Şampiyonasına Malatya’yı temsil eden; Abdul Samet Tekedereli tek erkeklerde ve çift erkeklerde Türkiye 1’incisi, Azra Gül Özcan tek kızlarda Türkiye 1’incisi çift kızlarda Türkiye 3’üncüsü, Hasan Can çift erkelerde Türkiye 1’incisi, Kaan Demirok, çiftlerde Türkiye 3’üncüsü, Damla Kılınç, çift kızlarda Türkiye 4’üncüsü, Elanur Kömürcü, çift kızlarda Türkiye 12’ncisi olan sporcuları ağırladı.

İl Müdürlüğü toplantı salonunda dereceye giren sporcuları kutlayarak, hediye takdim edan Sökmen, “ Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu 7’ncisi düzenlenen Türkiye Badminton Şampiyonasında MİAD Çocuk Evleri Sitemiz ve Malatya Çocuk Evleri Sitemizden yarışmaya katılan gençlerimiz Malatya’yı layıkıyla temsil ederek bugün ilimize döndüler. Bu başarıyı gösteren evlatlarımızın hepsine teşekkür ederim. Türkiye genelinde yapılan bu yarışmada azımsanamayacak bir şekilde de bir başarıyla döndüler. Malatya’mızı özveriyle temsil edip ve layıkıyla döndüler. Bu başarıda emeği geçen tüm arkadaşlarıma tekrardan teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

7.Türkiye Badminton Şampiyonasına Malatya’yı temsil eden, tek erkeklerde ve çift erkeklerde Türkiye 1’incisi Abdul Samet Tekedereli, derecelerle döndüklerin için mutlu olduklarını ifade ederek, “Türkiye Badminton Şampiyonasında güzel derecelerle döndük. Bu yüzden çok mutlu ve gururluyum. Bizim bu başarımızda emeği geçen müdürlerim ve hocalarıma teşekkür ederim. İleride Avrupa olimpiyatlarında da altın madalyayı şehrime getirmek istiyorum” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Galip Sökmen, başarı elde eden öğrencilere hediye verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.