Dolar 32,4622
Euro 34,4979
Altın 2.474,52
BİST 9.568,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 26°C
Az Bulutlu
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 20°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Bandırmaspor yeni sezonda çok mücadele eden bir takım olmayı hedefliyor

BALIKESİR(AA) – TFF 1. Lig ekiplerinden Royal Hastanesi Bandırmaspor'un kulüp başkanı Onur Göçmez, yeni sezonda çok koşan, çok mücadele eden …

Bandırmaspor yeni sezonda çok mücadele eden bir takım olmayı hedefliyor
05/05/2021 13:06
A+
A-

BALIKESİR(AA) – TFF 1. Lig ekiplerinden Royal Hastanesi Bandırmaspor'un kulüp başkanı Onur Göçmez, yeni sezonda çok koşan, çok mücadele eden bir takım kuracaklarını söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarına şimdiden başladıklarını hatırlatan Başkan Göçmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk olarak Fevzi Layiç ile sportif direktör olarak anlaştıklarını belirtti.

Teknik direktör Metin Diyadin ile de dün anlaşma sağladıklarını dile getiren Göçmez, “Sırada iç transfer ve dış transfer çalışmalarımız var. Bu çalışmaları teknik ekiple birlikte yapacağız. Çok koşan çok mücadele eden bir takım kuracağız, Allah utandırmasın.” dedi.

Bordo-beyazlı ekibin yeni teknik direktörü Metin Diyadin de Bandırmaspor ailesine katıldığı için mutlu olduğunu ifade etti.

Kendisine destek veren Başkan Onur Göçmez ve sportif direktör Fevzi Layiç'e teşekkür eden Diyadin, “Kulübümüzün finansal ve sportif yapılanmasına katkıda bulunmak amacıyla yeni sezonun hayırlı olmasını dilerim.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.