Dolar 32,3849
Euro 35,0357
Altın 2.326,43
BİST 9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 23°C

Bağlar’da 800 çocuğun yararlanacağı yüzme faaliyeti başladı

AK PARTİLİ BAĞLAR BELEDİYESİ, KAYNARTEPE MAHALLESİNDE İLK ETAPTA 800 ÇOCUĞUN YARARLANDIĞI YÜZME FAALİYETİ BAŞLATTI.

25/07/2022 15:30
A+
A-

AK Partili Bağlar Belediyesi, Kaynartepe Mahallesinde ilk etapta 800 çocuğun yararlandığı yüzme faaliyeti başlattı.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla yenilenerek eksikleri giderilen havuzda haftanın 6 günü 7-14 yaş grubundaki çocuklar hem eğleniyor, hem de yüzme eğitimi alıyor. Bağlar Belediyesince

“Bağlar’da Yüzme Bilmeyen Kalmasın” sloganıyla ilçenin eski Bağlar bölgesinde faaliyete başlayan yüzme kursu çalışmaları çocukların yoğun ilgisini görüyor. Yaz sıcağından bunalan çocuklar bir yandan keyifli anlar yaşayarak okulların tatilde olduğu bu dönemde mini bir tatil yapma imkanı bulurken, aynı zamanda da uzman eğitmenler gözetiminde yüzmeyi öğreniyor. Şimdiye kadar yüzlerce çocuğun başvurduğu faaliyet, ücretsiz olarak hizmet veriyor.

Havuzun bulunduğu belediyenin eğitim merkezinde açılan çeşitli kurslara katılan anneler de çocuklarıyla beraber yüzme imkanından yararlanıyor.

“Maddi imkanı olmayan çocuklar için hazırladık”

Eski Bağlar bölgesindeki çocukların çarpık kentleşmeden dolayı bir çok sosyal faaliyetten yararlanamadığını vurgulayan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, bunu gidermek üzere böyle bir faaliyeti hayata geçirdiklerini söyledi.

Beyoğlu, “Bağlar’da yüzme bilmeyen çocuk kalmasın diyoruz. Maddi imkanı olmayan her evladımız bu imkanları istifade etsin istiyoruz. Yoğun bir ilgi var. Haftanın 6 günü sabahtan akşama kadar açık olan havuzda hijyenik şartlarda faaliyet gösteriliyor. Çocuklarımız için ne yapsak az gelir” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.