Dolar 32,5705
Euro 34,9337
Altın 2.427,16
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 26°C
Az Bulutlu
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Bağlar Belediyesi parklarda yenileme çalışmaları başlattı

DİYARBAKIR’IN BAĞLAR BELEDİYESİ, HAVA KOŞULLARININ DÜZELMESİ VE BAHAR MEVSİMİNİN GELMESİYLE İLÇEDEKİ MEVCUT PARKLARDA YENİLEME ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERİRKEN, DEVAM EDEN PROJELERİ DE HIZLANDIRDI.

12/04/2022 14:55
A+
A-

Diyarbakır’ın Bağlar Belediyesi, hava koşullarının düzelmesi ve bahar mevsiminin gelmesiyle ilçedeki mevcut parklarda yenileme çalışmalarına ağırlık verirken, devam eden projeleri de hızlandırdı.

Bağlar Belediyesinden bildirilen açıklamada, belediyenin yürüttüğü çalışmalarla mevcut parkların bakımının gerçekleştirildiğini belirtildi. Açıklamada, Karanfil 1,Gulan, Rıhan, Aydın Arslan, Kore Gazileri ve Körhat parklarında çim kesimi, ağaç bakımı, park temizliği yapılarak vatandaşların dinlenmesi için yeni banklar monte edildiği, çocuk gruplarının yanı sıra spor aletleri de yenilenerek yeni haliyle vatandaşların hizmetine sunulduğu ifade edildi.

Açıklamada, “Ekipler, diğer yandan da bozulan parke taşları ve asfalt yenileme çalışması başlattı. Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde kaldırım yapım çalışmalarıyla cadde ve sokakları güzelleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mevlana, 5 Nisan, Şeyh Şamil ve Bağcılar Mahallelerinde de bozulan ve tahrip olan parke taşları ve kaldırımlar yürütülen çalışmalarla elverişli hale getiriliyor” denildi.

“300 milyon TL’den fazla yatırım yaptık”

Bağlar’ı son üç yılda hizmet belediyeciliği ile tanıştırdıklarını belirten Başkanı Hüseyin Beyoğlu, bu yıl yapacakları çalışmalarla ilçeyi bu alanda zirveye taşımayı amaçladıklarını söyledi. Beyoğlu, “16 Nisan’da bu kutlu görevde üç yılımızı tamamlamış olacağız. Dolu dolu üç yıl oldu. Bağlar, tarihinde şahit olmadığı hizmet seferberliği ile tanıştı. Gönül, sosyal ve hizmet belediyeciliğini başarıyla gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz. 300 milyon TL’den fazla yatırım yaptık. Milletin kaynaklarını milletin hizmetine dönüştürdük. İlk günkü heyecanla inşallah yolumuza devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.