Dolar 32,5098
Euro 34,9316
Altın 2.439,45
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 25°C
Az Bulutlu
Ankara
25°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 20°C

Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu ev ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor

AK PARTİLİ BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN BEYOĞLU, EŞİ DÜRDANE BEYOĞLU İLE BİRLİKTE İLÇENİN MERKEZ MURADİYE VE ŞEYH ŞAMİL MAHALLELERİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ. 40 DERECEYİ BULAN SICAK HAVAYA RAĞMEN SOKAK SOKAK GEZİP VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEYEN BAŞKAN BEYOĞLU, “VATANDAŞLARIMIZI EVLERİNDE ZİYARET ETTİK. KIYMETLİ HEMŞEHRİLERİMİZİN GÖNLÜNÜ KAZANIP DUALARINI ALMAK TÜM YORGUNLUĞUMUZU ALIYOR” DEDİ.

Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu ev ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor
17/07/2022 13:45
A+
A-

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte ilçenin merkez Muradiye ve Şeyh Şamil mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. 40 dereceyi bulan sıcak havaya rağmen sokak sokak gezip vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Beyoğlu, “Vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ettik. Kıymetli hemşehrilerimizin gönlünü kazanıp dualarını almak tüm yorgunluğumuzu alıyor” dedi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte 40 derece sıcak havada Muradiye ve Şeyh Şamil mahallelerinde esnaf, vatandaş ve aile ziyaretlerinde bulunarak taleplerini dinledi. İhtiyaç sahibi vatandaşlara destek olan Başkan Beyoğlu, samimiyet ve gayretle hareket ederek her koşulda halkın yanında yer almayı gaye edindiklerini söyledi.

“Hizmet için alanlardayız”

Başkan Beyoğlu, sıcak hava koşullarına rağmen vatandaşlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Beyoğlu, “Bizim için önemli olan halka hizmetkar olmaktır. Yaz kış demeden her koşulda sahadayız. Halka hizmet yolunda durmak yok diyerek bugün de mahalle ve aile ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarımızın derdiyle dertlendik” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.