Dolar 32,4881
Euro 34,8100
Altın 2.488,38
BİST 9.554,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 17°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Aydınlıkevler Aile Sağlığı Merkezi Yeni Binasına Kavuştu

Aydınlıkevler Aile Sağlığı Merkezi Yeni Binasına Kavuştu
24/06/2022 09:21
A+
A-

Aydınlıkevler Aile Sağlığı Merkezi; Ankara Vali Yardımcıları Sn. Osman Akbaş ve Sn. Namık Kemal Nazlı, Altındağ Kaymakamı Sn. Cumali Atilla, Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı ve İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe’nin katılımlarıyla gerçekleşen açılış töreni ile yeni binasına kavuştu.

Program, Altındağ Belediyesi Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi Halk Dansları Ekibi gösterisiyle başladı.

Açılış töreninde konuşan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, uzun zamandan beri bölgede hizmet veren aile sağlığı merkezinin yeni binasına kavuşmasının gururunu yaşadığını dile getirerek, “20 bine yakın vatandaşımıza 6 hekimimiz ile hizmet vereceğiz. Belediye Başkanımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyor ve açılışın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı ise yaptığı konuşmada, “Güzel bir tesis oldu. Doktorlarımıza, sağlık çalışanlarımıza ve mahallemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesileyle İl Sağlık Müdürümüz ve ekibine teşekkürler ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmalar sonrası yöneticiler tarafından açılış kurdelesi kesilerek, Aydınlıkevler Aile Sağlığı Merkezi ziyaret edildi.

Açılış töreninin ardından Altındağ Belediye Başkanı eşliğinde, Aydınlıkevler Abdurrahim Karakoç Gençlik Merkezi ve Aydınlıkevler Kütüphanesi de gezildi.

Açılış törenine; Acil Sağlık Başkanı Doç. Dr. İshak Şan, Bilkent Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Eyüp Sarı, Halk Sağlığı Başkanı Doç. Dr. Mustafa Sırrı Kotanoğlu, Halk Sağlığı Başkan Yardımcıları Uzm. Dr. Hamit Harun Bağcı ve Uzm. Dr. Hasan Gül ile Altındağ İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.