Dolar 32,5667
Euro 34,6983
Altın 2.487,60
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Az Bulutlu
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 24°C

AYASOFYA’NIN BEREKETİ BAYRAKTAR KIZILELMA

AYASOFYA’NIN BEREKETİ BAYRAKTAR KIZILELMA
18/12/2022 15:52
A+
A-

Son 20 Yılda yapılan 150 Yılda yapılmadı diyoruz, Moğol ajanları bize alabildiği kadar saldırıyor.

Anlaşılan o ki, yapılanları inkâr eden şeytanın askerleriyle bizim sonsuza kadar kavgamız devam edecek.

Savunma sanayinin elde ettiği başarıları biz saymakla bitiremezken, mayınlı tarlada top oynayan ABD ve onun içimizde ki işbirlikçileri suyu bulandırmaya devam ediyor.

Türkiye ile baş edemeyenler,  umutlarını Erdoğan nın gitmesine bağlarken, bu ülkenin evlatları tarih yazmaya devam ediyor.

Kızılelma’sı olmayan toplumlar yıkılır diyen Sayın Cumhurbaşkanımız, 20 yıllık iktidar döneminde özellikle savunma sanayine önem vererek can çekişen ülkemizin can suyu oldu.

Savunma sanayinin geliştirdiği silahlarla PKK artık kendi Vatikan’ını kuramazken, Türkiye olmadan kimse sepetine tek yumurta koyamaz mesajları özellikle savunma sanayiden verilmeye başlandı.

Savunma sanayi Başkanı hemşerimiz İsmail Demir’e aleni teşekkürlerimi iletiyorum. Yine savunma sanayinin en önemli şirketlerinden biri olan TUSAŞ da yönetim kurulu üyesi olan, ülke siyasetinde ve savunmasında önemli büyük emekleri olan Şuay Alpay’a teşekkürlerimi ve minnet duygularımı iletiyorum.

Bizler sizlere çok şey borçluyuz.

Bu ülkenin evladı olmanız ve Elazığlı olmanızla ayrı bir gurur duyuyoruz.

Allah cc. Savunma sanayi projelerini destekleyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a,  Savunma sanayi çalışanlarına ve Elazığlı iki gururumuz İsmail Demir ve Şuay Alpay’a sağlıklı uzun ömürler versin.

SELÇUK BAYRAKTAR DÜNYA GÜNDEMİNDE

İbni Haldun der ki, coğrafyalar milletler için kaderdir,  aynen öyle.

Bu vahşi coğrafyanın farkında olan şuurlu gençlerimizden Selçuk Bayraktar, Türkiye’ nin ilk insansız savaş uçağını 14 Aralık 2022 de uçurarak ülke insanına zihinsel devrim yaşattı.

Seni çok seviyoruz çocuk, iyi ki varsın.

Selçuk Bayraktar,” Kızılelma 20 sene önce bu işe başlarken hayalimizdi. Nasıl ki, milletimizin tarih boyunca hep Kızılelma’sı olmuş, bizimde savunma sanayimizi geliştirmede insansız hava araçlarımızı ülkemizin tam bağımsız ve güçlü yarınlar için geliştirmede hedefimiz, insansız savaş uçağı olan Kızılelma ve daha sonrasında uzay” diyor

Her konuşmasında şükür duygusu ile başlayan Selçuk Bayraktar,  “yaptığımız işten çok onun anlamı neye hizmet ettiği önemli olduğundan bizler rabbimize şükür ettik. Kendi sınıfında dünyanın en iyisi diyebileceğimiz muhabere tarihinde büyük bir paradigma dönüşümüne yol açmış insansız hava aracının ilk uçuşu oldu. Bizim 20 yıllık hayalimizdi.

Bizler için milletimizin medeniyetimizin yüzyıllardır asla prangaya çekilemediği o hürriyet duygusunun ifadesi, bağımsızlığın ifadesi, medeniyetimizin ifadesini daha güçlü bir şekilde Dünya ya yükseltilmesi için yaptık bu projeleri. Cumhurbaşkanımızda hep destekledi. Ülkemizde son 20 senede büyük bir zihinsel devrim yaşandı.” diyerek sözlerine tamamlayan Selçuk Bayraktar, dünya gündemine yeniden oturdu.

Seni çok seviyoruz çocuk, iyi ki varsın.

Evet; Bu başarı istiklalimizi, geleceğimizi elimizden almak isteyenlere meydan okumadır.

Bu atamız Abdulhamit hana karşı yapılan oyunların yıllar sonra intikamıdır.

Bu  Vecihi Hürkuş ve Nuri Demirağ’ın intikamıdır.

Bu başarı Ayasofya’nın bereketidir.

İyi varsınız Bayraktar ailesi.

Selam Dua ve Bilgi ile kalın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.