Dolar 32,3755
Euro 34,9680
Altın 2.325,67
BİST 9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 22°C

DİYARBAKIR – Atletizm takımı Türkiye finalinde

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR ATLETİZM TAKIMI ELDE ETTİĞİ DERECELERLE 30 ARALIK’TA ADANA’DA YAPILACAK OLAN ATLETİZM KULÜPLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALİNE KATILMAYA HAK KAZANDI.

19/12/2021 15:40
A+
A-

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Atletizm Takımı elde ettiği derecelerle 30 Aralık’ta Adana’da yapılacak olan Atletizm Kulüpler Türkiye Şampiyonası Finaline katılmaya hak kazandı.

Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet göstermekte olan ücretsiz spor okullarında keşfedilerek Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulübü’ne kazandırılan sporculardan oluşturulan Atletizm Takımı başarılarına bir yenisini daha ekledi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Atletizm Takımı, 17 Aralıkta Seyrantepe Atletizm Sahasında yapılan Bölgesel Kros Ligi Türkiye yarı final yarışlarından büyük başarı elde etti.

Yarışmalarda U14 erkeklerde ikinci olan Atletizm Takımı, U16 kızlarda üçüncü ve U16 erkeklerde ise dördüncü oldu. Büyükşehir Belediyespor Atletizm Takımı, 17 Aralıkta yapılan Bölgesel Kros Ligi Türkiye yarı final yarışlarında elde ettiği başarılarla finale çıktı.

Yarışma sonunda açıklama yapan Antrenör Çetin Aslan, Adana’da yapılacak olan finalde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak kenti en iyi şekilde temsil edip Şampiyonluk Kupası ile dönmek istediklerini söyledi.

Aslan, hedeflerinin kente Olimpiyat şampiyonluğu getirmek olduğunu belirtti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.