Dolar 32,3159
Euro 35,1191
Altın 2.296,14
BİST 9.064,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C

ANKA’da Hasta Hakları Günü kutlandı

ANKA’DA HASTA HAKLARI GÜNÜ KUTLANDI

ANKA’da Hasta Hakları Günü kutlandı
REKLAM ALANI
27/10/2022 09:25
A+
A-

Hasta Hakları Günü, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlik çerçevesinde bir araya gelen hasta hakları birim sorumluları ve hastane yönetimi, hasta ve yakınlarını ziyaret edip, hasta hakları ile ilgili bilgi verdi.

Hasta memnuniyeti odaklı anlayışı ile kaliteli sağlık hizmetini hastalarına sunmaya özen gösteren Gaziantep Özel Anka Hastanesi’nde, Hasta Hakları Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Hasta hakları birim sorumluları ve hastane yönetimi, 26 Ekim Hasta Hakları Günü nedeniyle farkındalık oluşturmak amacıyla, sağlık hizmetlerinde yatarak tedavi gören hastalar ile ayakta sağlık hizmeti alan hastalara, hasta hakları ve sorumlulukları ile ilgili broşür dağıtıp, bilgilendirme yaptı.

İdari yönetimin katılımıyla serviste yatan hastalara yapılan ziyaret ve bilgilendirme, hastalar tarafından memnuniyetle karşılandı. ANKA Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Ağdağ, hasta hakları birim sorumlularına çiçek takdim ederek hasta memnuniyeti odaklı sağlık hizmeti vermeye özen gösterdiklerini dile getirdi. Ağdağ, ’’Hastalar herhangi bir sorunla karşılaştıklarında birimimize başvuruda bulunarak kısa sürede sorunlarına çözüm buluyorlar. Bu konuda birimim sorumlularımız ve sağlık çalışanlarımız yoğun çaba sarf ediyor’’ dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.