Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Az Bulutlu
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 28°C
Çar 24°C

“Altın Pusula”dan İstanbul Havalimanı’na üç ödül

İSTANBUL (AA) – İstanbul Havalimanı, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği'nin (TÜHİD) “Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri …

“Altın Pusula”dan İstanbul Havalimanı’na üç ödül
12/03/2021 13:36
A+
A-

İstanbul Havalimanı, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği’nin (TÜHİD) “Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri” yarışmasında 3 ayrı ödüle layık görüldü.

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA’dan yapılan açıklamaya göre, TÜHİD’in 1999 yılından beri başarılı halkla ilişkiler çalışmalarını ödüllendirmek ve teşvik etmek amacıyla organize ettiği “19. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri”, dün akşam düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

İstanbul Havalimanı, 287 projenin yarıştığı yarışmada, “Kategori Dışı Projeler”, “Influencer Kullanımı” ve “Gündem Yönetimi” kategorilerinde 3 ayrı ödül kazandı.

İstanbul Havalimanı, “29 Ekim 2018 Açılış Lansman İletişimiyle” kategori dışı projelerde, Orkun Işıtmak’ın “48 Saat Gizlice Havalimanında Kalmak” başlıklı projesiyle influencer kullanımı kategorisinde ve Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na gerçekleşen ve ‘Büyük Göç’ olarak adlandırılan taşınma operasyonuyla gündem yönetimi kategorisinde üç ayrı ödüle layık görüldü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İGA Havalimanı İşletmesi Kurumsal İletişim Direktörü Gökhan Şengül, İstanbul Havalimanı’nın tasarım aşamasından inşaat sürecine kadar, tüm dünyanın merak ettiği, Türkiye’nin son dönemdeki en büyük altyapı projesi olduğunu belirtti.

İletişim tarafında, İstanbul Havalimanı’nın temelinden açılışına kadar olan süreçte ortaya konan başarı hikayesini ve yaşanan tüm zorlukları şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaştıklarını kaydeden Şengül, şunları kaydetti:

“Hem geleneksel hem de sosyal medyada, İstanbul Havalimanı’nın ülke ekonomisine sağlayacağı katkıdan dünya havacılık sektörünün gelişimine yönelik etkisine kadar birçok konu başlığı, iletişim çalışmalarımızın ana içeriği oldu. Yapılan işin ne kadar önemli ve büyük olduğunu anlatmanın da bir o kadar zor olduğunu gördük. Ama geldiğimiz noktada, sadece Türkiye’de değil global dünyada da herkesin parmakla gösterdiği böyle bir projenin iletişiminin ülkemizin tanıtımına da fayda sağladığının bilinciyle son derece gururluyuz. İletişim sektörünün en duayen isimlerinin jüri üyesi olduğu son derece saygın Altın Pusula Ödülleri’nde üç faklı kategoride takdire layık görülmek çalışmalarımızda doğru yolda olduğumuzun en büyük kanıtı. Bu güzel projenin hak ettiği iletişim çalışmalarını yenilikçi proje ve etkinliklerimizle sürdürmeye devam edeceğiz.”

Şengül, ödülleri almada emeği geçen İGA Kurumsal İletişim Departmanındaki tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

İSTANBUL (AA)

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.