Dolar 32,4856
Euro 34,9497
Altın 2.435,21
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 25°C
Az Bulutlu
Ankara
25°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 23°C
Pts 22°C

DİYARBAKIR – Alışverişin kahramanları Ceylan Karavil Park AVM’de unutulmadı

12 ARALIK MAĞAZACILAR GÜNÜ NEDENİYLE CEYLAN KARAVİL PARK AVM’DE SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE KONFETİ VE NAZAR BONCUKLARIYLA KIRMIZI HALIDA KARŞILANAN ALIŞVERİŞ KAHRAMANLARI MAĞAZACILAR UNUTULMADI.

12/12/2021 11:50
A+
A-

Diyarbakır’da Ceylan Karavil Park AVM yönetimi, sabahın erken saatlerinde konfeti ve nazar boncuklarıyla kırmızı halıda mağazacıları karşılayarak, 12 Aralık Mağazacılar Günü’nü kutladı.

Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinin en büyük alışveriş ve sosyal yaşam merkezi olarak 2014 yılında Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında kapılarını açan, kiralama ve yönetimi ENS Danışmanlık tarafından yapılan Ceylan Karavil Park AVM, 12 Aralık Mağazacılar Günü’nü unutmadı. Sabahın erken saatlerinde kırmızı halı ile karşılanan alışverişin kahramanları konfeti ve nazar boncuklu sürpriz yaşadı. Hatıra fotoğraf köşesinde fotoğraflarını çeken kahramanlar, gözlerinde yansıyan mutlulukla iş başı yaptı.

AVM Genel Müdürü Necati Ufuk Toydemir yaptığı açıklamada, ziyaretçi ile marka arasında köprü olmak gibi son derece zor bir görevi üstlendiklerini, meşakkatli olduğu kadar keyifli de bir iş yaptıklarını belirtti. Toydemir, “Güler yüzlü, çalışkan, özverili, tüm mağazacı arkadaşlar ile son derece özel bir gün. Markayı marka yapan en önemli unsurun işini severek yapan emektarlar olduğunun bilincindeyim. Tüm mağaza çalışanlarına bugüne kadar verdikleri emek, özverili çalışma ve harcadıkları zamandan dolayı teşekkür ediyor, 365 gün boyunca açık duran kapılarımızın gerçek ev sahibi olarak, her an aynı heyecan ve keyifle ziyaretçilerimizin hayatlarına dokunan sizlerin bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.