Dolar 32,3277
Euro 35,0598
Altın 2.296,98
BİST 9.045,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C

ALG Spor, Trabzonspor’u 4 golle devirdi

GAZİANTEP ALG SPOR, KADINLAR FUTBOL SÜPER LİGİ’NİN 4. HAFTASINDA DEPLASMANDA TRABZONSPOR’U 4-0 MAĞLUP ETTİ.

ALG Spor, Trabzonspor’u 4 golle devirdi
REKLAM ALANI
09/01/2022 15:45
A+
A-

Gaziantep ALG Spor, Kadınlar Futbol Süper Ligi’nin 4. haftasında deplasmanda Trabzonspor’u 4-0 mağlup etti.

T. Kadınlar Futbol Süper Ligi 4. haftasında Gaziantep ALG Spor, deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Trabzonspor’u 4-0 mağlup etti. Mariam’ın hat-trick yaparak yıldızlaştığı maçta diğer golü de Ruth atarken Gaziantep ALG Spor, ligde üst üste 3. galibiyetini aldı. Sarı-grili takım maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyduğu mücadelede Trabzonspor’u deplasmanda farklı mağlup ederken maç sonu büyük sevinç yaşandı. Teknik Direktör Hasan Vural, ligin önemli ekiplerinden olan Trabzonspor karşısında çok önemli galibiyet aldıklarını söyledi.

Ali Gözcü, takımı tebrik etti

Trabzonspor karşısında alınan 4-0’lık galibiyetin ardından ALG Spor Kulübü Başkanı Ali Gözcü, teknik ekibi ve oyuncuları tebrik etti. Gözcü, “Ligde her geçen hafta daha da iyi oynamaya başladık. Trabzonspor gibi zorlu deplasmanda kazandığımız için mutluyuz ve bu galibiyet serisini sezon sonuna kadar sürdürüp mutlu sona ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.