Dolar 32,5293
Euro 34,9386
Altın 2.440,48
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 25°C
Az Bulutlu
Ankara
25°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 20°C

Alfons Groenendijk: “3 puan aldığımız için mutluyuz”

YENİ MALATYASPOR KARŞISINDA 3 PUAN ALAN ANTALYASPOR’DA TEKNİK SORUMLU ALFONS GROENENDİJK, BU GALİBİYETLE BİRLİKTE DÜŞME HATTINDAN UZAKLAŞTIKLARI İÇİN MUTLU OLDUKLARINI SÖYLEDİ.

Alfons Groenendijk: “3 puan aldığımız için mutluyuz”
19/02/2022 16:30
A+
A-

Yeni Malatyaspor karşısında 3 puan alan Antalyaspor’da Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, bu galibiyetle birlikte düşme hattından uzaklaştıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Antalyaspor Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, Yeni Malatyaspor karşısında deplasmanda aldıkları 3 puan için çok mutlu olduklarını söyledi. Karşılaşmada futbolcuların performansının beklentilerinin altında olduğunu da ifade eden Groenendijk, “Seviyenin altında oynadığımız bir maç çıkardık. Skordan tabi memnunuz, önemli bir 3 puanın tadını çıkaracağız. Ama iç sahada oynadığımız performansımızı dış sahaya yansıtıp istikrarlı bir şekilde ilerlemek için kendi kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Futbol anlamında takımın katledeceği daha çok yol olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak bugünün nezdinde alınan 3 puanın düşme hattından bizi uzaklaştırdığını düşünüyorum. Bu haftanın sonunda cuma günü oynayacağımız Adana’da keyifli bir maçımız olacak. Yarından itibaren oraya konsantre olacağız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.