Categories: GENEL

AKİYAD’dan TİMBİR’e Plaket

AKİYAD’dan TİMBİR’e Plaket

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Danışma Kurulu ve Akdeniz İnternet Gazetecileri ve Yayıncıları Derneği (AKİYAD) Başkanı Veysel Cıncık, Ankara’da, TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa’yı ziyaret etti.

Veysel Cıncık’ı, Dr. Süleyman Basa, TİMBİR Genel Başkan Vekili Cüneyd Altıparmak ve Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar karşıladı.

Cıncık görüşmede, Dr. Basa’ya, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay’a, Hataylı depremzedelere desteklerinden dolayı plaket taktim etti.

Plaket taktimi sırasında Basa’nın büyük desteğinden de bahseden Cıncık, TİMBİR’in her zaman depremzedelerin yanında olduğunu belirtti.

Konuyla ilgili Veysel Cıncık, ”Depremin ilk günlerinde sayın başkan Dr. Süleyman Basa beni aradı. Sabah saat 08.00 civarıydı. Biz o an panik içerisindeydik, hiçbir şey bilemiyorduk. Her yer yıkılmıştı. İlk iki gün vatandaşların en acil ihtiyacı ekmek ve suydu. İnsanlar ekmek ve su bulamadı. Tabii durumu genel başkanla görüştüm, dedi ki ‘’Ne gerekiyorsa yapalım.’’. Hemen maddi destek sağladı bize. Bizler o parayla ekmek ve su aldık, oradaki insanlara dağıttık. Akabinde depremin 6’ıncı gününde insanlar bulundukları yerden gitmeye çalışıyordu, vasıta yoktu. Yeniden Başkan Dr. Süleyman Basa’yla iletişim kurdum. Hemen araç gönderdi bize. Genel başkanımız depremde Hatay halkının yanındaydı. Tüm depremzedelerin yanındaydı, Türk İnternet Medya Birliği olarak. TİMBİR her zaman depremzedelerin yanında oldu. Depremin ilk gününde günümüze kadar.” diye konuştu.

SancakHaber

Recent Posts

20 Bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular 20-31 Mayıs’ta

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 20 Bin sözleşmeli öğretmen atama başvuru duyurusunu yayımladı.     20…

1 gün ago

19 Mayıs’ta 81 ilde ‘Gençlik ve Spor Festivalleri’ düzenlenecek

19 Mayıs’ta 81 ilde ‘Gençlik ve Spor Festivalleri’ düzenlenecek   19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik…

1 gün ago

Sağlık Turizmi Çeşitleri Nelerdir?

Sağlık Turizmi Çeşitleri Nelerdir?   Sağlık turizmi, bireylerin tedavi veya sağlık hizmeti almak amacıyla farklı…

3 gün ago

Saç Dökülmesi Hangi Vitamin Eksikliği Kaynaklanır?

Saç Dökülmesi Hangi Vitamin Eksikliği Kaynaklanır? Saç sağlığı hem estetik hem de fiziksel sağlık açısından…

3 gün ago

Yazarımız Hülya Yılmaz sizler için yazdı “Porsiyon Osman”

PORSİYON OSMAN Kıymetli okuyucularım bundan böyle bu değerli köşede sizlere ülkemizin ticaretinin temel unsurlarından ve…

5 gün ago

YÖK Başkanı Özvar, milli sporcularla birlikte “Spor Dostu Kampüs” projesini tanıttı

YÖK Başkanı Özvar, Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) düzenlenen etkinlikte, YÖK’ün “Spor Dostu Kampüs” projesinin tanıtımını,…

6 gün ago