Dolar 32,5224
Euro 34,8341
Altın 2.474,48
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 22°C

Akgün, Mısır’da yapılacak olan Atıcılık Dünya Kupası’na hazırlanıyor

DİYARBAKIRLI MİLLİ SPORCU ÖMER AKGÜN 26 ŞUBAT 8 MART 2022 TARİHLERİ ARASINDA MISIR KAHİRE’DE YAPILACAK OLAN ATICILIK DÜNYA KUPASI İÇİN ANKARA ERYAMAN OLİMPİYAT HAZIRLIK MERKEZİ’NDE (TOHM) KAMPA GİRDİ.

Akgün, Mısır’da yapılacak olan Atıcılık Dünya Kupası’na hazırlanıyor
21/02/2022 11:35
A+
A-

Diyarbakırlı milli sporcu Ömer Akgün, 26 Şubat-8 Mart 2022 tarihleri arasında Mısır’ın başkenti Kahire’de yapılacak olan Atıcılık Dünya Kupası için Ankara Eryaman Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde (TOHM) kampa girdi.

Mısır’ın Kahire kentinde 26 Şubat – 8 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan Havalı Silahlar Atıcılık Dünya Kupası’na katılacak olan ve aralarında Diyarbakırlı milli sporcu Ömer Akgün’ünde bulunduğu 8 sporcu, 2 antrenör ve 1 masör ile birlikte hazırlıklarını (TOHM) Ankara Eryaman Olimpiyat Hazırlık Merkez kampında sürdürüyor.

“Hedefimiz kota mücadelesinde iyi bir sonuç elde etmek”

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Gürsel Çolakoğlu, Mısır’da yapılan Atıcılık Dünya Kupası’nın, Tokyo Olimpiyatları’ndan sonra yurt dışında yapılan ilk resmi müsabaka olduğunu belirtti. Başkan Çolakoğlu, “Milli takım olarak Dünya Kupası’ndan iyi bir sonuç alarak olimpiyatlara katılma kotasına ulaşmak istiyoruz. Bunun için hazırlıklarımızı Ankara’da 18-24 Şubat 2022 tarihleri arasına kadar Olimpiyat Hazırlık Merkezi’mizde atıcılık milli takım teknik direktörlerimiz nezaretinde sürdürmeye devam ediyoruz. 26 Şubat – 8 Mart 2022 tarihleri arasında Mısır Kahire’de yapılacak olan Atıcılık Dünya Kupası’nda mücadele verecek olan milli takım sporcularımıza ve teknik heyetimize başarılar dilerim” dedi.

“Büyük emekler verdik”

Atıcılık takım Antrenörü Abdurrahman Akgün, çok önemli organizasyonlardan birisi olan Mısır’ın Kahire Kentinde 26 Şubat – 8 Mart 2022 tarihleri arasında düzenleneceğini kaydetti. Akgün, “Kamp süresince sporcu kardeşlerimizin mevcut antrenman potansiyelini müsabakaya çevirmek ve zihinsel antrenman çalışmaları hazırlıklarını tamamlayarak, hedefimiz olan altın madalya ve madalyaları kazanmak olacak” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.