Categories: POLİTİKA

AK PARTİ SİNCAN İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN ANLAMLI ETKİNLİK

Ankara Sincan’da AK Parti İlçe Teşkilatı öğrencilere, yetim ve öksüz çocukların yanı sıra ihtiyaç sahibi aileler için düzenledikleri kermesten elde edilen geliri Kurban Bayramı öncesi 63 aileye ulaştırdı.

AK Parti Sincan İlçe Başkanlığı Kadın Kolu Teşkilatı Kurban Bayramı öncesi anlamlı bir etkinlik organize etti. Kadın kolu üyelerinin el emekleriyle hazırladıkları ürünler 3 gün boyunca Lale Meydanı’nda sergilendi.

AK Parti Sincan İlçe Başkanı Av. Soner ARSLANARGUN ; Bizler gerçek iyiliğin paylaşmak olduğunun farkında olan bir milletiz. Kadın kolu teşkilatımızın düzenlediği kermes ile güzel bir yardımlaşma ve dayanışma ortaya çıktı. Sincan’ımızda 63 aileye ulaştırılan bu yardımlar ile kurban bayram öncesi hemşerilerimizin yüzlerindeki tebessüm gerçekten paha biçilemezdi.

Planlandırılmasından sonuçlandırılmasına kadar organizasyonda emeği geçen İlçe Kadın Kolu Başkanımız Nigar Koca’ya, el emekleriyle destek veren tüm kadın kolu üyelerimize ve kermesimize yoğun ilgi gösteren Sincanlı hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum, dedi.

 

AK Parti Sincan İlçe Kadın Kolu Başkanı Nigar Koca : Öğrencilere, yetim ve öksüz çocuklar ile ihtiyaç sahibi ailelerimiz için düzenlediğimiz kermesimizde, kadın kolu üyelerimiz ile evlerimizde hazırladığımız ürünleri sergiledik. Elde edilen geliri ilçemizde 63 ailemize ulaştırdık. Birlik ve beraberliğinin önemine değinen Koca, kermesimize fedakarlıklarıyla destek olan kadınlarımıza ve halkımıza teşekkür ederim, dedi.

SancakHaber

Recent Posts

Meteoroloji uyardı; kuvvetli yağış bekleniyor

Meteoroloji uyardı; kuvvetli yağış bekleniyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlerde; Adana’nın doğusu, Hatay ve…

4 saat ago

PayFix En iyi Fatura Ödeme Hizmeti

Yeni nesil PayFix en iyi fatura ödeme hizmeti geniş içeriğe sahiptir. PayFix sayesinde elektrik, su,…

4 saat ago

E-pin Oyun Kodları Al ininal

E-pin Oyun Kodları Al ininal. Günümüzde çevrimiçi oyun platformlarına ve bilgisayar, konsol, mobil oyunlara olan…

4 saat ago

Warpiris Terminal Yönetimi Detaylı Bilgi

Warpiris Terminal Yönetimi Profesyonel warpiris terminal yönetimi inceleyebilirsiniz. Firma işletmenize yönelik terminal yönetiminde uzman kadrolarıyla…

5 saat ago

Antalya Bungalow Evler BabylonTown

Antalya Bungalow Evler En kaliteli Antalya Bungalow evler Türkiye genelinden yoğun olarak tercih edilmektedir. Bunglow…

5 saat ago

MAKÜ’den Üniversitelerarası Squash Şampiyonası’nda büyük başarı

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Squash kadın ve erkek takımları Türkiye Üniversitelerarası Squash Şampiyonasından…

16 saat ago