Dolar 32,6014
Euro 34,8276
Altın 2.504,60
BİST 9.464,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Yağmurlu
Ankara
19°C
Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 24°C
Sal 28°C

AK PARTİ SİNCAN İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN ANLAMLI ETKİNLİK

AK  PARTİ SİNCAN İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN ANLAMLI ETKİNLİK
28/06/2022 08:42
A+
A-

Ankara Sincan’da AK Parti İlçe Teşkilatı öğrencilere, yetim ve öksüz çocukların yanı sıra ihtiyaç sahibi aileler için düzenledikleri kermesten elde edilen geliri Kurban Bayramı öncesi 63 aileye ulaştırdı.

AK Parti Sincan İlçe Başkanlığı Kadın Kolu Teşkilatı Kurban Bayramı öncesi anlamlı bir etkinlik organize etti. Kadın kolu üyelerinin el emekleriyle hazırladıkları ürünler 3 gün boyunca Lale Meydanı’nda sergilendi.

AK Parti Sincan İlçe Başkanı Av. Soner ARSLANARGUN ; Bizler gerçek iyiliğin paylaşmak olduğunun farkında olan bir milletiz. Kadın kolu teşkilatımızın düzenlediği kermes ile güzel bir yardımlaşma ve dayanışma ortaya çıktı. Sincan’ımızda 63 aileye ulaştırılan bu yardımlar ile kurban bayram öncesi hemşerilerimizin yüzlerindeki tebessüm gerçekten paha biçilemezdi.

Planlandırılmasından sonuçlandırılmasına kadar organizasyonda emeği geçen İlçe Kadın Kolu Başkanımız Nigar Koca’ya, el emekleriyle destek veren tüm kadın kolu üyelerimize ve kermesimize yoğun ilgi gösteren Sincanlı hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum, dedi.

 

AK Parti Sincan İlçe Kadın Kolu Başkanı Nigar Koca : Öğrencilere, yetim ve öksüz çocuklar ile ihtiyaç sahibi ailelerimiz için düzenlediğimiz kermesimizde, kadın kolu üyelerimiz ile evlerimizde hazırladığımız ürünleri sergiledik. Elde edilen geliri ilçemizde 63 ailemize ulaştırdık. Birlik ve beraberliğinin önemine değinen Koca, kermesimize fedakarlıklarıyla destek olan kadınlarımıza ve halkımıza teşekkür ederim, dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.