Dolar 32,3330
Euro 35,1684
Altın 2.241,35
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Çar 7°C
Per 6°C
Cum 7°C
Cts 10°C

Ak Parti Aday Adayı Sorucuoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u Ziyaret Etti.

Ak Parti Aday Adayı Sorucuoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u Ziyaret Etti.
REKLAM ALANI
31/03/2023 15:59
A+
A-

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Kadir Sorucuoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u ziyaret etti.

Milletvekili Aday Adayı Sorucuoğlu’nun ziyaretinin ana gündem maddesini Kastamonu oluştururken, ziyaret sonrası Sorucuoğlu açıklamasında “Bugün Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Ersoy beyefendiyi ziyaret ettim. Sayın Bakanımız ve Kıymetli bürokratlarımızla şehrimizin Kültür ve Turizm alanındaki devam eden çalışmalarını ve turizm potansiyelini kapsamlı olarak ele aldık. Sayın Bakanımıza nazik ev sahipliği için şükranlarımı arz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Milletvekili aday adayı Sorucuoğlu ziyarette, Kastamonu’nun inanç turizminden kıyı turizmine, doğa turizminden av turizmine özetle turizmin her yönüyle yaşanabileceği bir şehir olduğunu, Dünyanın en derin 2. kanyonunu en uzun 4. Mağarasını, 170 km sahilini barındıran Kastamonu’nun gelecek dönemde bu yönlerinin hızla ele alınıp turizm şehri olması için her türlü gayreti sarf edeceklerini belirtti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.