Dolar 32,5649
Euro 34,9847
Altın 2.420,19
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 24°C
Az Bulutlu
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 23°C

Ağrı mevsimin ilk karıyla beyaza büründü

AĞRI MEVSİMİN İLK KARIYLA BEYAZA BÜRÜNDÜ

26/11/2021 12:25
A+
A-

Ağrı’da uzun süredir beklenen kar yağışı kenti etkisi altına aldı.

Ağrı’da sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan mevsimin ilk karı, kenti etkisi altına aldı. Kısa sürede kenti beyaza bürüyen kar yağışı nedeniyle işe gitmek için evden çıkan vatandaşlar zor anlar yaşarken, sürücüler kazaya sebebiyet vermemek için araç farlarını yakarak ilerledi.

Sabah evden çıktığında her yerin bembeyaz olduğunu gören Çiğdem Doğan, “Bu sabah güne kar yağışı ile başladık. Çok uzun zamandır beklediğimiz ve geç yağdığını düşündüğümüz kar yağışı bu sabah etkili olmaya başladı. Sabah araçlarımıza binerken araç camlarının tamamen beyaz olduğunu fark ettik. Hazırlıksız yakalanmadık aslında. Çok uzun zamandır uyarılar vardı ama yine de Ağrı şartlarına göre baya geç yağdı” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.