Dolar 32,3640
Euro 34,9634
Altın 2.324,41
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 21°C

Adana ve Mersin’de, Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri düzenlendi

ADANA/MERSİN (AA) – Adana ve Mersin'de, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla otizmlilere yönelik etkinlikler yapıldı. Adana&#39 …

Adana ve Mersin’de, Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri düzenlendi
REKLAM ALANI
02/04/2021 13:54
A+
A-

ADANA/MERSİN (AA) – Adana ve Mersin'de, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla otizmlilere yönelik etkinlikler yapıldı.

Adana'da, Gönüllü Anneler Topluluğu, Adana ve Güney Adana Rotary kulüpleri ile Biz De Varız Derneği iş birliğinde Yedipınar Engelliler Parkı'nda, otizmlilere palyaço gösterisi gerçekleştirildi, çocuklar müzik eşliğinde eğlendi, oyun oynadı.

Gönüllü Anneler Topluluğu temsilcisi Gülşen Akgöz, AA muhabirine, otizmin bir eksiklik değil farklılık olduğunu belirterek, “Bu çocuklara fırsatlar verilmesi gerekiyor. Biz anneler olarak burada birlikteliğimizi, yalnız olmadığımız gösterdik. Lütfen bu çocukların farkına varalım. Farklılıklarını fark edelim, sadece bir gün değil hayatın her zaman içindeyiz.” dedi.

– Mersin'de otizmli çocuklar ilk kez at binme heyecanı yaşadı

Toroslar Belediyesince, Şehit Fikri Dilsiz İlkokulunda eğitim gören çocuklar için At Binme Merkezinde etkinlik düzenlendi.

Otizmli çocuklar, uzman psikologlar ve öğretmenleri eşliğinde ilk kez at binme heyecanı yaşadı.

Gezi sırasında sevinç yaşayan çocuklar, atlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.