Dolar 32,5997
Euro 34,8182
Altın 2.496,46
BİST 9.465,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Yağmurlu
Ankara
19°C
Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 25°C
Sal 28°C

Adalet Eski Bakanı Abdulhamit Gül’den makam değerlendirmesi

ADALET ESKİ BAKANI ABDULHAMİT GÜL MEMLEKETİ GAZİANTEP’TE AÇIKLAMALARDA BULUNDU

25/03/2022 12:20
A+
A-

Adalet Eski Bakanı Abdulhamit Gül Memleketi Gaziantep’te açıklamalarda bulundu. Gül, mevkilerin makamların gelip geçici olduğunu en güzel makamın milletin bir ferdi olmak olduğunu söyledi.

Bir dizi ziyaretler için memleketi Gaziantep’e gelen Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül AK Parti Gaziantep İl Başkanlığında açıklamalarda bulundu. Gül, Mevkilerin makamların gelip geçici olduğunu en güzel makamın milletin bir ferdi olmak olduğunu söyledi.

Eski Bakan Gül, “Bizim sevdamız Gaziantep, sevdamız Türkiye, sevdamız bu millet oldu. Gaziantepliler her zaman AK Parti’nin milletin adamı Cumhurbaşkanımızın yanında oldu. AK Parti hizmetlerini sürdüren bir anlayışa sahiptir. Milletimizin sorunlarının farkındayız. Bu sorunları yine AK Parti çözecektir. Mevkiler, makamlar gelir geçer ama en güzel makam bu milletin bir ferdi olmak, bu milletin bir parçası olmaktır. Bu memlekete hizmet etmeye devam edeceğiz. Gece gündüz siyasetimizi, gayretimizi arttırarak devam ettireceğiz. 2023 seçimi yavaş yavaş yaklaşıyor. 2023 seçimlerinde kim ne planlarsa planlasın milletin tercihi Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. Bizde 2023 seçimleri için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Küresel gelişmelere baktığımızda güçlü bir liderliğin ne kadar önemli olduğunu gördük. Bizim için en büyük makam millet sevdasıdır. Mevkiler önemli değil mevziler önemlidir. Ne olduğunuz değil, bu memleket için ne yaptığınız önemlidir. Bizler nerede olursak olalım bu memleketin gelişmesi için Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Gençler bayrakları hazırlayın Gaziantep’in meydanlarına bayrak asmaya bende geliyorum” diye konuştu.

AK Parti İl Gaziantep Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci ise, Abdulhamit Gül’e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.